toate sectiunile Rol.ro

Viitorul star al echipei REAL MADRID -Marco Asensio. Cine e femeia care l-a cucerit

Viitorul star al echipei REAL MADRID -Marco Asensio. Cine e femeia care l-a cucerit
La doar 20 de ani, Marco Asensio are mari șanse să devină următorul star al echipei Real Madrid. 

Deși a fost împrumutat pentru două sezoane la Mallorca și Espanyal, Marco Asensio are mari șanse să să îi cucerească pe suporterii galacticilor. Conform site-ului TheSportBible.com, Asensio este un nume pe care trebuie să îl ținem minte.  
  
Atunci când nu se află pe gazon, tânărul Marco trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marina Muntaner. Tânăra este de profesie model și arată spectaculos. Cu un cont de Instagram urmărit de câteva zeci de mii de prieteni virtuali, iubita lui Asensio face senzație în mediul online. Vezi mai jos unele dintre cele mai frumoase imagini cu blonda care l-a cucerit.Marco Asensio s-a alăturat echipei Real Madrid în vara anului 2015 și a reușit deja să se remarce. Mijlocașul ofensiv a marchat două goluri în două partide consecutive, reușita care nu s-a mai întâmplat la Real Madrid din sezonul 2009-2010. La acea vreme, Cristiano Ronaldo a fost deținătorul acestui record inedit.  
  
Asensio a câștigat și simpatia lui Zinedine Zidane, antrenorul declarându-se încântat de prestațiile pe teren ale tinerei speranțe. În plus, Asensio și-a reînnoit contractul cu Real în această vară până în 2022.  

she.jpg

she1.jpg

she2.jpg

Sursa: protv.roLasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017