toate sectiunile Rol.ro

Victor Pițurcă sechestrat de șeici: cum se va rezolva conflictul

Victor Pițurcă sechestrat de șeici: cum se va rezolva conflictul
Se pare că Victor Pițurcă trece prin momente uimitoare: fostul selecționer nu poate Părăsi Arabia Saudită și s-a adresat Ambasadei României de la Riad.

Pițurcă a demisionat săptâmâna trecută de la Al Ittihad, însă șeicii nu au acceptat gestul nici decizia sa, și l-au reclamat la poliție, în prezent el nu poate părăsi țara, decât cu acordul foștilor săi șefi care refuză să îi acorde permisiunea de a pleca. După ce s-a adresat Ambasadei Române, Pițurcă a suferit o nouă decepție, angajații erau în vacanță!

Cum s-a ajuns în această situație: românul a avut o discuție mai aprinsă cu șeicii, a hotărât să demisioneze și să ceară despăgubiri de la FIFA, dar șeicii au anunțat că Pițurcă va continua pe banca lor tehnică. Acum două săptămâni, după o discuție, șeicii au fost dispuși să îi rezilieze contractul dar Pițurcă a cerut banii până la finalul înțelegerii, fapt care i-a nemulțumit iar pe arabi. Apoi aceștia l-au lăsat pe Pițurcă fără antrenor secund, iar conducerea a anulat cantonamentul din vară. Românul se găsește la al doilea mandat la echipa din Arabia Saudită.

Autoritățile din Arabia Saudită au declarat că Pițurcă nu a încălcat legea dar că trebuie să obțină viză de călătorie în regim de urgență. Despre acest caz, Ministerul Afacerilor Externe a emis un comunicat oficial în care anunță: ,,Încă de la data contactării Ambasadei României la Riad de către cetăţeanul român, la 14 iulie 2016, misiunea diplomatică a menţinut permanent legătura cu acesta şi cu reprezentanţii clubului cu care colabora. Ambasada României la Riad a pus la dispoziţia cetăţeanului român un avocat şi un translator, însă acesta a declinat oferta, motivând că beneficiază deja de aceste servicii".


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017