toate sectiunile Rol.ro

Universitatea Craiova și-a prezentat noile achiziții, iată cine va forma echipa

Universitatea Craiova și-a prezentat noile achiziții, iată cine va forma echipa
Brazilianul Gustavo a primit numărul 10.

Universitatea Craiova începe un nou sezon de Liga 1, se va duela împortiva Pandurilor, dar înainte și-a etalat noile achizții: moldoveanul Nicolae Calancea - de la Voluntari, Rambe, atacant adus de la Faranse (Liga 2, portugheză), mijlocașul Gustavo Vagenin, brazilianul care a jucat la Messina în Serie C1. Toți au făcut declarații, iată ce au avut de spus, conform prosport.ro -

Rambe, numărul 29: ,,Scopul meu este să joc titular şi să ajut echipa să-şi îndeplinească obiectivele, astfel pot reajunge titular în naţionala Moldovei" a declarat Calancea. "Despre Craiova am auzit numai cuvinte frumoase de la conaţionalii mei, Kay şi Nuno Rocha. Sper să facem performanţă aici şi să marchez cât mai multe goluri".

Gustavo Vagenin, numărul 10: ,,Ştiu despre Craiova că este o echipă de tradiţie, care a câştigat trofee, cu suporteri calzi, aşa cum am avut parte şi în Italia, la Salernitana şi Messina, tot echipe din sud, ca şi Universitatea. Mă flatează porecla de "Messi al Braziliei", dar e forţată, eu sper să confirm aşteptările. Idolul meu este Ronaldo "Il Fenomeno". Dintre jucătorii români am auzit de faimosul Adrian Mutu, care are un renume în Italia. Nu sunt pregătit sută la sută fizic, voi evolua atunci când antrenorul consideră că sunt OK. Calităţile mele sunt tehnica şi şutul, dar asta le vor constata suporterii în meciuri, nu vreau să mă laud".

Antrenorul, Gigi Mulțescu, a conchis: ,,Nu vrem să ne minţim şi să spunem că suntem 100 % pregătiţi de campionat, mai avem probleme şi avem nevoie de timp pentru a le remedia. Unii jucători au venit târziu şi nu sunt pregătiţi să joace, ei au primit deja amenzi. La mine joacă doar cine poate rezista tot meciul, nu facem compromisuri. Ştiu că suporterii sunt exigenţi, ne dorim să le oferim şi spectacol şi rezultate. Pentru a avea lot de play-off, mai am nevoie de cel puţin un jucător. De fapt, noi am vrut mai mulţi jucători, dar nu am putut să-i aducem, din diverse motive. De aceea, voi avea în loc la Severin doi puşti care ar putea debuta în Liga I. Ne dorim să începem cu dreptul, pentru clasament şi pentru moral, întâlnim Pandurii, o echipă omogenă, cu lot competitiv, cel puţin la fel de bun ca anul trecut, care posedă o mai mare experienţă ca noi".Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017