toate sectiunile Rol.ro

Turneul de tenis ITF Futures de la București a ajuns in faza sferturilor

Turneul de tenis ITF Futures de la București a ajuns in faza sferturilor
Șase tenismeni romani sunt calificati in sferturile de finala ale turneului ITF Futures de la București, disputat pe zgura si dotat cu premii totale de 10.
000 de dolari, potrivit site-ului oficial al Federatiei Internationale de Tenis (ITF).

 

In primul sfert al zilei de vineri, Victor Crivoi (33 de ani, locul 619 in clasamentul mondial) il va intalni pe Vasile Antonescu (26 de ani, pozitia 579 ATP). Antonescu este considerat al optulea favorit la castigarea turneului de la Bucuresti.

Al doilea sfert de finala este tot 100% romanesc, Dragos Dima (23 de ani, locul 427 ATP) - Bogdan Borza (19 ani, 1101 ATP). Dima este cap de serie numarul 4 la aceasta competitie ITF Futures.

Intr-o alta partida din antepenultimul act, mexicanul Lucas Gomez (20 de ani, 488 ATP) il va infrunta pe argentinianul Juan Pablo Paz (21 de ani, 422 ATP). Paz este favorit 3 la Bucuresti, in timp ce Gomez este cotat cu sansa a sasea la castigarea trofeului.

In ultimul sfert de finala al zilei, Teodor-Dacian Craciun (35 de ani, 723 ATP) il va avea ca adversar pe Petru-Alexandru Luncanu (27 de ani, 406 ATP).

Finala de dublu va fi una integral romaneasca, intre perechile Victor Crivoi/Petru-Alexandru Luncanu (favoriti 1) și Victor-Mugurel Anagnastopol/Victor Vlad Cornea (favoriti 3).

Turneul de tenis ITF Futures de la București este organizat in cadrul bazei sportive Tenis Club Herastrau, in perioada 16-22 mai.
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017