toate sectiunile Rol.ro

Transfer uriaş pentru Barcelona! Anunţul făcut azi de presa catalană

Transfer uriaş pentru Barcelona! Anunţul făcut azi de presa catalană
Yannick Ferreira Carrasco este, conform presei catalane, foarte aproape de Barcelona. Cel mai probabil în vara lui 2017 clubul de pe Camp Nou va plăti clauza de reziliere a mijlocaşului ofensiv, cifrată în jurul valorii de 40 de milioane de euro.

Paco Alcacer nu s-a integrat încă în sistemul lui Luis Enrique, chiar dacă tehnicianul a încercat să îi dea suficiente şanse. Fără unul din tripleta MSN Barcelona nu mai e la potenţial maxim, lucru văzut cât se poate de clar în Ligă, cu Gladbach, la mijlocul acestei săptămâni, când Messi a lipsit.

Ca atare, oficialii Barcelonei caută o altă soluţie pentru sezonul viitor, în condiţiile în care e nevoie de un jucător ofensiv care să se apropie de valoarea lui Messi, Neymar şi Suarez, dar care să înţeleagă situaţia şi să accepte să evolueze mai rar.

Varianta ideală pare a fi Yannick Ferreira Carrasco, un fotbalist de 23 de ani care creşte de la meci la meci. Sport.es anunţă astăzi că directorul sportiv al catalanilor, Robert Fernadez, s-a interesat deja despre situaţia belgianului, care ar urma să sosească pe Camp Nou în vara viitoare.

După ce în 2016, catalanii l-au luat pe Arda Turan de la formaţia lui Simeone pentru 34 de milioane de euro, acum sunt decişi să plătească 40 de milioane, clauza de reziliere a lui Carrasco.

Atletico a încercat în zadar în ultimele luni să îi prelungească înţelegera belgianului, propunându-i un contract cu un salariu mai mare, dar şi cu o clauză de reziliere diferită. Prezena înţelegere cu "los colchoneros" expiră în 2020.

Sursa:digisport.roLasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017