toate sectiunile Rol.ro

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice: ce motive aduce

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice: ce motive aduce
Ce declarații a făcut Simona Halep înaintea turneului de la Montreal.

Simona Halep, locul cinci mondial în clasamentul WTA, a făcut declarații înaintea turneului de la Monreal, referitoare la participarea sa la Jocurile Olipice de la rio, dar și despre turneul de la Montreal.

Iată ce a declarat ea: ,,Mă simt foarte bine. Sunt pentru a treia oară la turneul de la Montreal şi îmi place aici deoarece e un teren asemănător cu cele din Europa, aşa că mă simt ca acasă. Vreau să încep bine turneul, să mă bucur de timpul petrecut aici şi să câştig câteva meciuri. Mă simt pregătită pentru debutul turneului, însă mai multe de pus la punct pentru sezonul de hard. A fost foarte greu pentru mine să iau decizia de a nu evolua la Jocurile Olimpice de la Rio, de aceea a venit atât de târziu răspunsul meu. Ştiu că Jocurile Olimpice sunt importante pentru oricine şi pentru ţară, dar sănătatea mea este mai importantă decât orice, chiar şi decât tenisul, tocmai de aceea am luat această decizie şi cred că este cea mai bună"

Halep a mai adăugat: ,,Jocurile de la aceste turnee mă ajută să fiu în cea mai bună formă la US Open, dar fiecare turneu e important pentru a-mi recăpăta încrederea în mine şi în jocul meu. Există şi turneul de la Cincinnati, aşa că mă voi pregăti foarte bine. Am nevoie de cât mai multe meciuri, de aceea joc şi la dublu. Nu am început anul foarte bine, am avut ceva probleme de sănătate, dar acum sunt bine şi pregătită să-mi fac jocul".

Sursă: MEDIAFAXLasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017