toate sectiunile Rol.ro

Show de 60.000 de euro in week-end la "Salonul Calului"

Show de 60.000 de euro in week-end la "Salonul Calului"
Evenimentul inspirat din faimosul eveniment omonim de la Paris va avea loc la clubul Equestria din Tincabesti (Snagov).
Competitiile sportive sint joi si vineri, simbata va fi main-event "Seara Calului", iar duminica e programat Marele Premiu al Bucurestiului.

Ajuns la a doua editie, Salonul Calului in versiune romaneasca, inspirat dupa celebrul eveniment similar parizian, va avea loc la sfirsitul acestei saptamini, de joi pina duminica (26-29 septembrie). Gazda va fi, ca si anul trecut, clubul hipic Equestria, situat in Tincabesti (Snagov), pe DN1, Bucuresti - Ploiesti. Daca primele doua zile vor fi rezervate concursurilor sportive, simbata si duminica spectatorilor li se pregateste un regal, cu parade, acrobatii, voltije, dresaj, cascadorii, intrecerea "Oldies but goldies" - masinile de epoca cot la cot cu caii competitiei.

Virful evenimentului va fi insa simbata seara, de la ora 20:00, cind e pregatita reprezentatia indoor, in nocturna, "Seara cailor", un spectacol de poveste, sunet, lumini si reprezentatii speciale ale cailor invitati la show. Nu vor lipsi ciocnirile de Turnir Medieval sau aparitii de dresaj natural, cu un dialog empatic intre om si animal.

Duminica e programat Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, de la ora 16:00. Premiile totale ale concursurilor se vor ridica la 15.000 de euro, iar bugetul evenimentului e de 60.000 de euro, dupa cum a dezvaluit, Ozana Moraru, proprietara bazei Equestria.

Programul complet al evenimentului e disponibil pe site-ul www.salonulcalului-equestria.ro. Biletele costa intre 25 si 200 de lei, fiind disponibile pe www.myticket.ro, www.ticketpoint.ro, reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria "Mihai Eminescu" si la sediul clubului "Equestria" din Tincabesti (Snagov).

165 de cai se vor produce la evenimentul de la Tincabesti: vor fi concurenti si invitati din Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia si GermaniaLasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017