toate sectiunile Rol.ro

S-au pus in vanzare biletele la a doua editie a Salonului Calului

S-au pus in vanzare biletele la a doua editie a Salonului Calului
Evenimentul special "Seara Cailor" ii are ca invitati pe actorul Denis Stefan si pe tenorul Vlad Mirita. Biletele la cea de-a doua editie a Salonului Calului, eveniment integrat dedicat tuturor activitatilor sportive, de divertisment si de business ecvestru din Romania, care va avea loc in perioada 26-29 septembrie 2013, s-au pus in vanzare, incepand de astazi, pe www.

myticket.ro, www.ticketpoint.ro , in reteaua magazinelor Diverta (Diverta Mall Vitan, Diverta Magheru, Diverta Plaza, Diverta Unirea, Diverta Baneasa, Diverta Sun), magazinul Muzica (Calea Victoriei 41-43), Sala Palatului si Libraria "Mihai Eminescu" (Bd.Regina Elisabeta nr.16), precum si la sediul Clubului organizator, Equestria (sat Tancabesti, com. Snagov, pe DN 1).

Preturile biletelor pe categorii:

Sambata - duminica:
Pentru adulti: 50 lei / zi
Pentru copiii pana la 12 ani: 25 lei / zi

Bilet "Seara Cailor"/"La Nuit du Cheval":
Pentru adulti: 100 lei
Pentru copiii pana la 12 ani: 50 lei

Bilet VIP sambata-duminica:
Pentru adulti: 200 lei / zi
Pentru copiii sub 12 ani: 100 lei / zi
* (acces cort VIP, patiserie, bauturi racoritoare, sampanie incluse in pretul biletului)

Abonament weekend (sambata si duminica):
pentru adulti: - 80 lei
pentru copiii pana la 12 ani: 40 lei

Joi si vineri - accesul pentru toate categoriile de varsta este gratuit.

Salonul Calului se va desfasura in perioada 26-29 septembrie 2013, intr-o formula dinamica si creativa. Evenimentul a pregatit, la a doua sa editie, un complex program de spectacol ecvestru (parade, acrobatii, voltije, dresaj, dresaj sportiv pe muzica, cascadorii calare, intrecerea Retromobil s.a.) si competitional (probe sportive pentru toate categoriile de cai si calareti, inclusiv pentru copii si amatori, probe de sarituri demonstrative si intreceri integrate in show-uri ecvestre etc.).

Un moment incitant si foarte spectaculos al evenimentului este Seara Cailor - La Nuit du Cheval, din data de 28 septembrie, ai carei invitati speciali sunt actorul Denis Stefan, un cunoscut sustinator al cailor si echitatiei, care va prezenta un numar de cascadorie calare si un numar de dresaj natural, si tenorul Vlad Mirita, care va pregati o performanta artistica special pentru acest program.

Actorul Denis Stefan (foto) e un mare pasionat al echitatiei

Partea competitionala a Salonului Calului include Trofeul Equestria si Concursul international de sarituri peste obstacole Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, aflat la a treia editie consecutiva. Vor lua startul in jur de 180-200 de cai, plus 30-40 de cai si ponei pentru show-uri si demonstratii.

Despre Equestria:

Clubul Equestria a fost infiintat in anul 2010 de catre Dr. Ozana si Cristian Moraru. Este situat in zona Snagov, sat Tancabesti pe o suprafata de 2,5 hectare din care 1 hectar il reprezinta constructia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs si manej, padocuri, 50 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori, si detine 50 cai (23 proprii si 27 in pensiune) din cele mai frumoase rase.
Clubul permite plimbari in aer liber in imprejurimi ti organizeaza permanent lectii de echitatie pentru copii si amatori. Dotarile sunt completate de un hotel si un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, precum si o terasa exterioara. Equestria organizeaza competitii regulate de echitatie pentru profesionisti, dar si pentru
copii si amatori. Manifestarile deja traditionale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, concursurile de casa Equestria sau, incepand cu 2013, Concursul international de sarituri peste obstacole FEI - Longines Grand Prix.

» vezi articolul original


sursa:

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017