toate sectiunile Rol.ro

Nebunie la Maxim! Nu o sa-ti vina sa crezi cum s-a fotografiat elevul lui Piturca! Si-a riscat viata!

Nebunie la Maxim! Nu o sa-ti vina sa crezi cum s-a fotografiat elevul lui Piturca! Si-a riscat viata!
Alexandru Maxim si-a riscat viata pentru o poza! Fotbalistul a vrut sa imite pozitia statuii lui Isus de la Rio de Janeiro si, culmea, chiar i-a reusit! Unul dintre cei mai in forma fobalisti romani ai momentului, Alexandru Maxim se pregateste de un nou sezon in Bundesliga.

Fostul jucator de la Pandurii Targu Jiu este in ultimele zile ale cantonamentului pe care svabii l-au desfasurat in Austria.

Chiar daca aceasta perioada este destul de grea pentru fotbalisti, cu foarte multe antrenamnte de acumulare fizica, Maxim are timp si pentru a posta fotografii pe site-urile de socializare. Una dintre ultimele poze pe care mijlocasul le-a urcat pe facebook a avut un succes deosebit in randul fanilor sai.

Aflat la inaltime, intr-un loc in care privelistea te lasa fara cuvinte, internationalul roman s-a fotografiat in pozitia statuii lui Isus de la Rio de Janeiro. Chiar daca imaginea a strans foarte multe like-uri se poate spune ca fotbalistul si-a riscat viata, piatra pe care s-a urcat pentru a reusi acest cadru fiind destul de ingusta.

Alexandru Maxim nu a avut frica de inaltime

Totusi, dupa aceasta fotografie, un lucru este clar, Alexandru Maxim nu are frica de inaltime, chiar daca locul in care s-a pozat acesta este prevazut cu un spatiu de securitate.

Vestita statuie a lui Isus de la Rio de Jeneiro

Interesant este faptul ca in momentele de bucurie de dupa unele dintre golurile sale, jucatorul in varsta de 24 de ani obisnuieste sa se bucure in acelasi stil, cu mainile ridicate, precum statuia lui Isus de la Rio.

CITESTE SI:

Maxim a dat Austria pe Romania! Vezi unde s-a distrat de sarbatori si ce surpriza de zile mari i-a facut iubitei sale, Roventa!

La soare te poti uita, da la ele - ba! Vezi cum arata jumatatile fotbalistilor Radut si Maxim!


Realaxare la piscina cu Radut

In vacanta, Maxim s-a relaxat la piscina, acolo unde paparazii revistei Ciao l-au surprins pe fotbalistul de la Vfb Stuttgart alaturi de fostul sau coleg de la Targu Jiu, Mihai radut, fotbalistii fiind insotiti de iubitele lor, Cristina Roventa si Alina Crisan.
» vezi articolul original
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017