toate sectiunile Rol.ro

Mutu i-a raspuns lui Piturca: A vrut sa ma irite ca sa ma indeparteze de la nationala

Mutu i-a raspuns lui Piturca: A vrut sa ma irite ca sa ma indeparteze de la nationala
Mutu spune ca selectionerul Victor Piturca a dat anumite declaratii stiind ca fotbalistul va raspunde si astfel va avea un motiv oficial pentru a nu-l mai convoca la echipa nationala.


"M-am plictisit sa vorbesc despre conflictul cu Piturca, iar ceea ce el spune despre mine nu mi se pare corect, nu e OK sa inchizi portile unui jucator.
Eu ii doresc sa stea cat mai mult la nationala, dar nu cred ca ar trebui sa decida dansul acolo sau sa fie asa categoric fata de unii jucatori.
I-am spus lui Piti ca am citeva goluri de dat si ca stiu ca la un moment dat ma va chema la nationala. A incercat sa faca multe lucruri cu mine, sa imi arate el cine e seful.

A facut multe ca sa ma irite, pentru ca eu sa declar ceva si sa gaseasca motiv sa ma departeze de echipa nationala. Am 35 de ani, am dreptul sa spun ce vreau si sa imi asum responsabilitatea pentru ceea ce zic", a spus Mutu la sport.ro.

Eu sunt golgheterul all time al nationalei, alaturi de Gica Hagi, as vrea sa mai dau cinci goluri, nu doar unul, sa nu ma ajunga nimeni niciodata. Dar cred ca o sa ma intreaca altii, cu siguranta, de exemplu Marica. Din pacate nu am jucat prea mult dupa 30 de ani, am avut si accidentari si suspendari

Adrian Mutu, atacant» vezi articolul original
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017