toate sectiunile Rol.ro

Lucian Bute - Jean Pascal LIVE! Bute are interzis la sex! Vezi ce masuri drastice au luat antrenorii pentru a se asigura de asta!

Lucian Bute - Jean Pascal LIVE! Bute are interzis la sex! Vezi ce masuri drastice au luat antrenorii pentru a se asigura de asta!
Au mai ramas doua saptamani pana la meciul lui Lucian Bute cu Jean Pascal, iar antrenorii sportivului au decis ca acesta nu poate fi distras de la antrenamente.

Asa ca, i-au facut bagajele sotiei acestuia si au trimis-o in Romania pana pe 18 ianuarie.

Cel mai asteptat moment al carierei sale se apropie, iar Lucian Bute face eforturi deosebite ca pe data de 18 ianuarie, atunci cand il va intalni, in ring, pe canadianul Jean Pascal, la Montreal, sa fie recuperat 100%.

Sportivul petrece mai bine de zece ore pe zi in sala de antrenamente si tine o dieta stricta, pentru cresterea imunitatii. Chiar si in ziua de Craciun, Lucian s-a atrenat intens si nici nu s-a pus problema sa guste din preparatele traditionale romanesti.

Lucian Bute va lupta pe 18 ianuarie cu Jean Pascali

Pentru ca au mai ramas doar doua saptamani pana la meci, antrenorii acestuia doresc ca Bute sa se concentreze numai la pregatirea sa fizica, motiv pentru care au fost nevoiti sa treaca la masuri extreme.

Bute este sustinut la Montreal de sotia sa

Astfel, pe data de 1 ianuarie, sotia sa se va intoarce in Romania, unde va ramane pana in ziua marelui meci. Timp de doua saptamani si jumatate, Lucian si Elena vor sta departe unul de celalalt, pentru ca in jurul boxeurul sa nu existe nici un fel de ispita care sa ii rapeasca atentia si concetrarea.

Claudia Balan» vezi articolul original
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017