toate sectiunile Rol.ro

Ionuț Iftimoaie se RETRAGE. Când va juca ultimul meci

Ionuț Iftimoaie se RETRAGE. Când va juca ultimul meci
De ce a făcut această alegere?

Luptătorul K1 va lupta pentru ultima dată în carieră în meciul de sâmbătă, pentru titlul mondial. El îl va întâlni pe Jorge Loren în gala Superkombat care va avea loc la Comănești, în fața a aproximativ 30.000 de spectatori.

Iftimoaie are 37 de ani și de-a lungul carierei a luptat împotriva unor adversari redutabili precum: Alexander Ustinov, Ray Sefo sau Freddy Kemayo. El revine în ring pentru meciul de retragere al carierei, unde speră să câștige titlul mondial.

Iată ce a declarat sportivul, care s-a și născut la Comănești, locul unde va intra pentru ultima dată în ring: ,,M-am pregătit ca niciodată. Dacă în trecut, compensam prin tinereţe, acum m-am antrenat fără greşeală. Sunt conştient că voi risca totul în acest meci, întreaga mea carieră. Avantajul meu este faptul că sunt conştient de faptul că mă retrag şi trebuie să dau totul în această confruntare, pe când alţi sportivi se retrag fără să îşi dea seama. Loren i-a învins pe fraţii Stoica, iar asta spune multe. Pe 6 august este şi Schimbarea la Faţă (n.r. sărbătoare creştină), sper să fie schimbarea la faţă a spaniolului. A fost dorinţa mea de a le oferi tuturor şansa să mă urmărească în acest ultim meci. Emoţiile sunt pe măsură".Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017