toate sectiunile Rol.ro

Halterofilul Gabriel Sîncrăian a fost depistat pozitiv la Rio și va pierde medalia

Halterofilul Gabriel Sîncrăian a fost depistat pozitiv la Rio și va pierde medalia
Gabriel Sîncrăian a fost medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Rio.

El a fost depistat pozitiv, după ce a concurat la categoria de 85 de kilograme și a obținut medalia de bronz cu un nou record personal, de plus 20 de kilograme, a ridicat 217 de kilograme, vechiul record fiind 201.

Iată reacția Federației Române de Haltere: ,,"Sincer, nu avem ce să dăm oficial acum, pentru că nu am primit nimic. Ştiu că s-a cerut proba B, tocmai de asta Federaţia nu are nimic concret. Se fac nişte analize, nişte contraexpertize acolo, nu avem multe detalii. Recoltările au fost efectuate în cadrul competiţiei de la Rio, dar nu ştim exact data. Nu am primit nicio notificare oficială din partea Federaţiei Internaţionale de Haltere.

Trebuie să facem şi noi firul evenimentelor. Este adevărat că nu suntem la curent cu procedura exactă antidoping din cadrul Jocurilor Olimpice. Din păcate, este o situaţie total neplăcută, să nu ştim nimic. Dacă este în cadrul unui concurs care ţine de Federaţia Internaţională, ei ne transmit informaţii, potrivit regulamentului. Dar fiind vorba despre Jocurile Olimpice, în care Agenţia Mondială Antidoping a avut birou acolo, nu ştim ce va urma", conform MEDIAFAX.Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017