toate sectiunile Rol.ro
Stiri gimnastica | ROL.ro
Cătălina Ponor a realizat evoluții excelente în calificări, acolo unde s-a prezentat în probele de sol și bârnă, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, din Brazilia. 
Peste 100 de gimnaste din țara sunt așteptate sa concureze la cea de-a șasea ediție a Cupei de Gimnastica Andreea Raducan, care va avea loc sambata, 7 mai, in Sala de Sport a Colegiului Tehnic "A.
Nadia Comaneci: Sunt atat de trista pentru ce s-a intamplat, am simțit panica in echipa Romaniei   Nadia Comaneci a vorbit despre eșecul echipei feminine de gimnastica a Romaniei la CM de la Glasgow, multipla campioana afirmand, intr-un interviu pentru FIG, ca se simte trista pentru gimnastele tricolore, pe care le-a simțit panicate dupa accidentarile survenite in lot.
Echipa feminină de gimnastică a României ocupă locul 8 după ce sportivele din primele şase subdiviziuni au evoluat în calificări, la Campionatul Mondial de la Glasgow, sâmbătă fiind programate subdiviziunile 7-12, în urma cărora primele opt din clasamentul general se vor califica în finala CM şi la JO din 2016.
Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea directa la JO din 2016    Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat, sambata, calificarea directa la JO din 2016, fiind pe locul 9 dupa 7 subdiviziuni din 12, in calificari la CM de la Glasgow, in condițiile in care doar primele 8 clasate acced direct la JO, și ar urma sa participe, in premiera, la turneul preolimpic.
Inotatoarea ungara Katinka Hosszu si sportivul sud-african Chad Le Clos au stabilit, joi, recorduri mondiale in probele de 100 metri spate, respectiv 100 metri fluture, la Campionatele Mondiale de natatie in bazin scurt de la Doha, informeaza AFP.
Gimnasta Larisa Iordache a cucerit medalia de aur, sambata, la prima etapa de Cupa Mondiala din sezonul 2014-2015, de la Stuttgart. Larisa Iordache a fost notata in concursul din Porsche Arena cu 15,133 la sarituri, 14,700 la paralele, 15,333 la barna si 14,600 la sol, iar cu un total de 59,766 puncte a obtinut medalia de aur, informeaza MEDIAFAX.
Preşedintele COSR, Alin Petrache, a declarat, vineri, că Octavian Bellu are o datorie morală faţă de olimpismul românesc, medaliile cucerite până acum obligându-l să continue în funcţia de antrenor coordonator al lotului feminin de gimnastică.
Serena Williams, liderul mondial in clasamentul WTA, a fost in sfarsit infranta. Victoria Azarenka a castigat finala mastersului de la Cincinnati, administrandu-i americancei a cincia infrangere din acest an.
Performantă lăudabilă a delegaţiei României la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Moscova nu putea fi trecută cu vederea. Câştigătorii celor 7 medalii (una de aur, 5 de argint şi una de bronz) au fost premiaţi, astăzi, de Ministerul Tineretului şi Sportului. Secretarul de stat Carmen Tocală şi ministrul Nicolae Banicioiu i-au felicitat pe protagonişti, Larisa Iordache şi Diana Bulimar, respectiv Flavius Koczi.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017