toate sectiunile Rol.ro
Stiri fotbal extern | ROL.ro
Yannick Ferreira Carrasco este, conform presei catalane, foarte aproape de Barcelona. Cel mai probabil în vara lui 2017 clubul de pe Camp Nou va plăti clauza de reziliere a mijlocaşului ofensiv, cifrată în jurul valorii de 40 de milioane de euro.
Cel mai aşteptat meci al serii din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor a meritat toţi banii! Pe „Signal-Iduna-Park“ s-a văzut un fotbal de calitate, demn de cea mai tare competiţie intercluburi, scrie adevarul.ro.
Misiunea lui Sam Allardyce pe banca nationalei Angliei s-ar putea incheia mult mai repede decat se astepta antrenorul, scrie sport.ro .
La doar 20 de ani, Marco Asensio are mari șanse să devină următorul star al echipei Real Madrid. 
O decizie care i-a entuziasmat pe fanii internaționalului!
Deși Ianis Hagi a avut un joc excelent în meciurile amicale la care a participat până acum în noua sa calitate de jucător oficial al echipei Fiorentina, se pare că românul nu vrea să rămână aici.
CSMS Iași a fost învinsă în returul cu Hajduk Split, scorul a fost de 2-1.
Ianis Hagi, tânărul de numai 17 ani proaspăt transferat de la FC Viitorul a fost integralist în ultima partidă amicală a Fiorentinei.
Organizația internațională de cooperare a forțelor de poliție, Interpolul, a anunțat luni că 13 milioane de dolari au fost confiscați și 4.000 de oameni arestați în urma unei operațiuni de mare amploare care are ca scop eradicarea jocurilor de culise pe piața pariurilor sportive.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2018