toate sectiunile Rol.ro

Fost fotbalist român din Liga 1, condamnat la șase ani de închisoare în Marea Britanie

Fost fotbalist român din Liga 1, condamnat la șase ani de închisoare în Marea Britanie
Un caz care sochează lumea fotbalistică.

Românul Voicu Răzvan Florea a fost fotbalist în Liga 1 pentru Gloria Bistrița (dar și pentru FC Bihor, Farul, Unirea Alba Iulia, Dunărea Galaţi şi Unirea Slobozia), iar în prezent este arestat în Marea Britanie după ce, în urma unui control de rutină al polițiștilor rutieri, fostul mijlocaș a fost prins cu cocaină.

El a fost oprit pe autostrada M6, în apropiere de Crew, și a fost rugat să deschidă portbagajul, Florea s-a conformat, iar polițiștii au descoperit nici mai mult nici mai puțin de 16 pachete de cocaină ascunse în portbagaj. Acestea valorau proximativ 6 milioane de euro, conform publicației Crewe Chronicle, citată de MEDIAFAX.

Iată ce mai spun jurnaliștii britanici: ,,Voicu Răzvan Florea circula pe o porţiune aglomerată a autostrăzii pe 26 aprilie, în acest an, când a fost oprit la un control de rutină de poliţiştii din trafic. După ce autoturismul său Nissan Micra a fost controlat, într-o servietă din portbagaj au fost descoperite 16 pachete de cocaină, cântărind 16 kilograme, în valoare de peste 4,9 milioane de lire sterline. Pe 22 iulie, Florea a pledat vinovat în faţa unui tribunalului din Chester şi a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare".

razvan-florea.jpg


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017