toate sectiunile Rol.ro
Stiri Echipa nationala | ROL.ro
FRF este presată de FIFA. Federația lui Sandu a primit în această dimineată o înștiințare oficială din partea forului condus de Blatter, prin care acesta din urmă avertizează FRF în legătură cu procesele pe care Adrian Mititelu și Universitatea Craiova le-au câștigat în instanțele civile.     
<p>Alexandru Maxim si-a riscat viata pentru o poza! Fotbalistul a vrut sa imite pozitia statuii lui Isus de la Rio de Janeiro si, culmea, chiar i-a reusit!</p> <body> <p>Unul dintre cei mai in forma fobalisti romani ai momentului, Alexandru Maxim se pregateste de un nou sezon in Bundesliga.
Alexandru Maxim si-a riscat viata pentru o poza! Fotbalistul a vrut sa imite pozitia statuii lui Isus de la Rio de Janeiro si, culmea, chiar i-a reusit! Unul dintre cei mai in forma fobalisti romani ai momentului, Alexandru Maxim se pregateste de un nou sezon in Bundesliga.
Echipa nationala a trait vremuri de aur, cand majoritatea jucatorilor care o alcatuiau proveneau din campionate tari ca Italia, Spania, Germania, Olanda sau Anglia.
Ionut Lupescu, director tehnic in cadrul UEFA, face parte din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA care va analiza toate cele 64 de partide de la Cupa Mondiala gazduita de Brazilia in perioada 12 iunie - 13 iulie, informeaza site-ul oficial al FRF.
Romania a castigat cu emotii primul meci amical din cantonamentul din  Elvetia, 1-0 cu Albania.Cu doi accidentati inaintea meciului, selectionerul s-a vazut obligat sa-l titularizeze pe Cristi Manea, fundasul dreapta al celor de la Viitorul devenind astfel cel mai tanar debutant din istoria nationalei, la 16 ani, 9 luni si 22 de zile.
Jurnalistul Ion Cupen a murit vineri dimineata, la ora 9.00, la varsta de 73 de ani. Reputatul om de presa avea probleme cardiace. Ion Cupen, sau "Nea Johnny" pentru apropiati, avea mai multe complicatii medicale, inclusiv cardiace, pe fondul unui vechi diabet.
Nationala Romaniei va disputa pe 31 mai, respectiv 4 iunie, doua partide amicale in cadrul unui stagiu de pregatire de doua saptamani care va avea loc in Elvetia.
Mutu spune ca selectionerul Victor Piturca a dat anumite declaratii stiind ca fotbalistul va raspunde si astfel va avea un motiv oficial pentru a nu-l mai convoca la echipa nationala.
Selectionerul Victor Piturca a intarit ideea ca Mutu nu va mai imbraca tricoul echipei nationale, cei doi avand de-a lungul timpului un schimb dur de replici.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2018