toate sectiunile Rol.ro

Dilema Tamaş: trebuia sau nu să fie în lotul României? "Ce să mai caute acum la naţională

Dilema Tamaş: trebuia sau nu să fie în lotul României? "Ce să mai caute acum la naţională
Selecţionerul Christoph Daum a anunţat lotul lărgit al României pentru dubla cu "dubla" cu Armenia (8 octombrie) şi Kazahstan (11 octombrie), din preliminariile CM 2018, iar mulţi oameni de fotbal s-au declarat miraţi că printre cei 27 de jucători nu se numără şi stelistul Gabriel Tamaş, care a arătat o formă foarte bună în acest sezon, scrie prosport.ro .

"Zicu mi-a spus că ajunge mai bun decât Hagi, iar Tamaş că o să câştige tot"
Nu de aceeaşi părere este şi fosta glorie a Stelei Liţă Dumitru, care i-a fost antrenor lui Tamaş în urmă cu mai bine de 15 ani, la naţionala U19 a României. Deşi recunoaşte că fundaşul e un jucător înzestrat şi foarte bun pentru nivelul Ligii 1, Dumitru consideră că Tamaş nu mai poate ajuta naţionala.

"Tamaş, daca n-a jucat la echipa naţională când era mai tânăr, ce să mai caute acum? El este un jucător bun aici, la nivelul Ligii 1. L-am antrenat pe Tamaş la lotul de tineret, era într-o generaţie cu Zicu.

I-am prins într-o seară, înaintea unui meci cu Israel, iar Zicu a venit şi mi-a spus că o să ajungă mai bun decât Hagi. Tamaş mi-a spus că o să câştige tot... E păcat de Tamaş, la talentul său, că a ajuns în campionate puternice, dar n-a profitat de şansele avute", a declarat Liţă Dumitru pentru Ziare.com.

Fostul mare mijlocaş al Stelei a comentat şi absenţa lui Gabi Tamaş din lotul naţionalei, precizând că nu este surprins de această decizie a lui Daum.

"Nu mă surprinde absolut deloc. Torje joacă de o vreme la echipa naţională, dar nu a facut mare lucru. Daum începe să cunoască mai bine jucătorii, el răspunde pentru rezultate şi este normal să facă astfel de alegeri. Torje nu a prea jucat în Turcia, a schimbat campionatul şi nici aici nu prea joacă, astfel că nu e o mare surpriza. E ceva normal", a mai declarat Liţă Dumitru sursei citate.Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017