toate sectiunile Rol.ro

Cornel Dinu împlinește 68 de ani și spune: ,,Aş vrea să plec cât mai repede din această lume..."

Cornel Dinu împlinește 68 de ani și spune: ,,Aş vrea să plec cât mai repede din această lume..."
Cornel Dinu, marea legendă dinamovistă, spune că nu se mai regăsește în fotbalul de astăzi, dar nici în lumea de astăzi.

Iată ce a declarat Cornel Dinu pentru DolceSport: ,,Ce diferenţă este între frumuseţea tinereţii şi cât de urâtă este bătrâneţea. Dumnezeul să-l ierte, Fănuş Neagu, avea o explicaţie care nu pot să o spun de această dată, că bătrâneţea într-adevăr este groaznică! Şi mai mult de atât nu regret. Am trăit nişte vremuri extraordinare şi am cunoscut nişte oameni fantastici. Am jucat de fiecare dată cu gândul la marele public şi să încerc să îi creez bucuria unei execuţii, a unei reuşite. L-am respectat pe marele public, am lăcrimat de fiecare dată când mi s-a cântat imnul naţional, dar din păcate am ajuns la o vârstă în care necazurile, societatea în care am ajuns mă deprimă din toate punctele de vedere.

Regret foarte mult că tinereţea a fost atât de frumoasă, iar bătrâneţea îmi dă prilejul să constant că parcă acest neam, felul în care se comportă, nu este neamul meu! Nu am crezut că putem să fim atât de sălbatici, să distrugem, să avem capacitatea de distrugere, să fim atât de egoişti, atât de răi unii cu alţii. Trăiesc în suferinţă aceşti 68 de ani. O să supăr, dar parcă aş vrea să plec mai repede din această lume în care mă regăsesc foarte puţin sau aproape deloc...".Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017