toate sectiunile Rol.ro

Condiții GROAZNICE în Satul Olimpic - sportivele și-au reparat singure boilerul

Condiții GROAZNICE în Satul Olimpic - sportivele și-au reparat singure boilerul
Satul Olimpic de la Rio de Janeiro nu este încă pregătit pentru a-i găzdui pe sportivi. Iată ce au pățit scrimerele Ana Maria Popescu și Simona Gherman.

Jurnalistul Cătălin Tolontan dezvăluit care sunt condițiile în clădirea care ar trebui să-i găzduiască pe români la etajele 3, 4 și 5, restul fiind ocupat numai de italieni. Problema este că lucrările nu sunt finalizate.

,,Iar la etajul 5, al românilor, într-una dintre încăperi țeava de la baie e spartă. În alta, nu e montată. În alte două apartamente se lucrează", se arată pe tolo.ro, conform protv.ro.

Scrimerele Ana Maria Popescu și Simona Gherman au fost amuzate de situație, ele nu au avut apă caldă în unele camere, și chiar și-au intrat în rolul de instalator, atunci când au reparat boilerul.

jo.romania.jpg

Se pare că șeful delegației australiene la JO, Kitty Chiller, a refuzat să își cazeze sportivii în satul olimpic, tocmai datorită condițiilor, el a argumentat astfel: ,,"instalații sanitare defecte, țevi și cabluri care nu sunt montate".

Organizatorii au recunoscut problemele și spun că lucrează intens pentru a le soluționa. Jocurile Olimpice vor avea loc în perioada 5-21 august 2016.

Sursp foto: tolo.ro

jo.2.jpg

jo.3.jpg
Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017