toate sectiunile Rol.ro

Claudiu Keșeru nu se mai întoarce la Steaua, care e motivul

Claudiu Keșeru nu se mai întoarce la Steaua, care e motivul
Impresarul francez al lui Keșeru face dezvăluiri.
Jeremy Bouthy a dezvăluit că atacantul nu vrea să revină la Steaua iar vicecampioana nu poate plăti nici măcar jumătate din salariul pe care jucătorul îl încasează pentru Ludogoreț. Declarația impresarului vine după ce Gigi Becali a anunțat că negociază repatrierea vârfului care a contribuit la câștigarea titlurilor din 2014 și 2015. Impresarul lui Keșeru a declarat pentru ProSport că nimeni nu l-a contactat pe Keșeru.

Iată declarația completă: ,,Sunt multe zvonuri false care se scriu despre Claudiu Keşeru şi Steaua. Nu am fost contactaţi nici de Gigi Becali, nici de altcineva de la Steaua. Claudiu are un salariu foarte mare la Ludogoreţ, iar Steaua nu poate plăti nici măcar jumătate. E mult prea mult pentru ei! Claudiu nu vrea să plece acum din Bulgaria, e foarte fericit şi se concentrează pe calificarea în grupele Ligii Campionilor".

Suma pe care trebuie să o egaleze Steaua pe sezon ar fi de 800.000 de euro, o sumă mult mai mare față de cel mai mare salariu pe care îl plătește Steaua în prezent, lui Nicușor Stanciu - 240.000 de euro pe an.Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017