toate sectiunile Rol.ro

Ce ne facem, fetelor? Oltchim s-a facut din nou de ras

Ce ne facem, fetelor? Oltchim s-a facut din nou de ras
Cotata cu a doua sansa la castigarea Ligii la inceputul competitiei, Oltchim Ramnicu-Valcea se indreapta spre o eliminare rusinoasa inca din faza grupelor principale.

Doua meciuri, zero puncte. Acesta este bilantul super-vedetelor de la Oltchim in in primele meciuri din 2013 ale Ligii Campionilor. Contra unor adversari la indemana, valcencele au dat-o in bara, mai intai cu Ferencvaros acasa (22-23), apoi in deplasarea de la Ljubljana, cu Krim (24-28). In aceste conditii, se naste intrebarea "pentru ce s-au mai investit atatia bani anul trecut?" Cu surle si trambite, au fost aduse staruri ale handbalului mondial ca Bulatovic, Barbosa sau Pineau, platite cu salarii de ordinul sutelor de mii de euro.

Totul cu un singur scop: castigarea Ligii Campionilor, obiectiv care pare acum de neatins. E adevarat, handbalistele au acuzat la inceputul anului unele restante financiare, motiv care explica doar in parte evolutiile sub asteptari ale Oltchimului. "Fetele au fost mai determinate decat in primul meci, dar numai jumatate dintre ele. Asteptam ca si cealalta jumatate sa-si revina", a concluzionat presedintele clubului, Petre Berbecaru, pentru Mediafax.

Daca Bulatovic a mai miscat ceva, fiind principala marcatoare cu Krim (10 goluri), "restantierele" la care se refera oficialul valcean sunt frantuzoaica Pineau, iberica Barbosa, dar si o parte dintre romance, in special Bradeanu, Meirosu, Nechita si Curea. Pentru a-si salva totusi sezonul, Oltchim se afla in fata unei misiuni imposibile: sa bata tot pana la finalul grupelor.

De-acum, nu mai trebuie sa facem niciun pas gresit. Ne trebuie patru victorii din patru meciuri, adica sa invingem acasa la Ferencvaros, de doua ori pe Zvezda, iar pe Krim s-o batem la minimum cinci goluri.

Cristina Neagu, operatie reusita

Singura veste buna din tabara Oltchimului a venit de la Cristina Neagu, accidentata la genunchi. "Operatia a decurs foarte bine. Am avut ligamentul incrucisat rupt si meniscul extern, nu cel intern asa cum se credea. Asa a vrut Dumnezeu, sa mi se intample mie. O sa o iau de la capat", a spus Neagu la revenirea din Belgia, acolo unde a suferit interventia chirurgicala.

Salariile galactice de la Oltchim

Bulatovic 200.000
Barbosa 150.000
Pineau 120.000
Jovanovic 80.000
Vestergaard (antrenor) 250.000
*sume exprimate in euro
» vezi articolul original


sursa:

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017