toate sectiunile Rol.ro

Ce face Gigi Becali la inchisoare? Cauta jucatori pentru Steaua! Uite pe cine a pus ochii

Ce face Gigi Becali la inchisoare? Cauta jucatori pentru Steaua! Uite pe cine a pus ochii
Condamnat ieri la trei ani de inchisoare, Gigi Becali a facut un gest surprinzator inainte sa inainte sa plece spre arest. Gica Hagi a dezvaluit ca Becali la sunat luni seara și ia spus ca Steaua vrea sa il transfere pe Aurelian Chitu, unul dintre jucatorii care au stralucit pe teren in meciul Steaua-Viitorul a fost Aurelian Chițu, punctand de doua ori impotriva campioanei din acest sezon.



"Aseara m-a sunat, intr-un moment dificil, și mi-a zis ca Steaua il dorește pe Chițu. Este un fotbalist pe care il doreste mai multa lume. Este un jucator foarte bun in plan individual, dar mai are de lucrat in plan colectiv. Noi suntem deschiși, el are oferte și de aici și de afara. In ultima luna a crescut foarte tare. Deocamdata nu este insa nimic concret", a declarat Gica Hagi, la Digi Sport.

Gigi Becali, acuzat ca a inselat statul cu 892.758 $

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie l-au condamnat ieri pe patronul Stelei la doi ani de puscarie in dosarul schimbului de terenuri cu MApN, insa politicianul va executa pedeapsa mai mare, de trei ani, primita in cazul sechestrarii hotilor care i-au furat masina. Decizia judecatorilor este definitiva, nemaiexistand nici o cale de atac a sentintei.

Gigi Becali a fost acuzat ca a preluat de la MApN un teren intr-o zona scumpa si a dat la schimb altul, de o valoare mult mai mica. Potrivit procurorilor, in perioada 1996-1999, in calitate de administrator al terenurilor domeniului proprietate publica a statului din zona Voluntari (fosta ferma Rosia), MApN a efectuat doua schimburi de terenuri cu Gigi Becali, suprafata totala cedata acestuia in urma celor doua schimburi fiind de 28,89 hectare de teren arabil intravilan, schimburi ce au avut drept consecinta prejudicierea statului roman cu suma totala de 892.758 de dolari.



» vezi articolul original


sursa:






Share via email




Cele mai citite stiri azi