toate sectiunile Rol.ro

VIDEO > Cascadorie esuata cu Dacia 1310 in fata a 50.000 de oameni

VIDEO > Cascadorie esuata cu Dacia 1310 in fata a 50.000 de oameni
Un filmulet postat recent pe Internet ne dezvaluie o cascadorie deosebit de periculoasa, efectuata in anul 1995, in care doi romani sar de pe o rampa cu o Dacie 1310.
Cei doi sint Lae Draghici si Mircea Buta, cunoscuti pentru astfel de actiuni.

Aterizarea nu a fost cea dorita, masina revenind la sol in bot, dupa care s-a rotogolit de mai multe ori. In ciuda impactului deosebit de violent, in urma caruia Dacia a fost distrusa in totalitate, cei doi barbati au scapat cu viata din aceasta incercare.

La cascadoria din 1995, realizata pe soseaua de centura a orasului Alba Iulia, au asistat aproape 50.000 de persoane, iar Guiness World Records a considerat ca este cea mai periculoasa cascadorie realizata pana atunci.

Vezi mai jos cascadoria! Cascadorie esuata cu Dacia 1310 in fata a 50.000 de oameni Un filmulet postat recent pe Internet ne dezvaluie o cascadorie deosebit de periculoasa, efectuata in 1995, in care doi romani sar de pe o rampa cu o Dacie 1310. Aterizarea nu a fost cea dorita, masina revenind la sol in bot, dupa care s-a rotogolit de mai multe ori. ALTE VIDEO DESPRE cascadorie dacia 1310 accident auto sport PE ACEEASI TEMĂ Duelul Alain Prost a facut spectacol cu Dacia Duster pe Stade de France Victorie pentru Duster, pilotat de Evens Stievenart, coechipierul lui Alain Prost VIDEO / Hibridul lui Volvo a facut senzatie la Geneva Casca l-a salvat! Un schior s-a accidentat groaznic


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017