toate sectiunile Rol.ro

Spania-Italia, 4-0. Corida cu italieni

Spania-Italia, 4-0.  Corida cu italieni
Spania a reusit tripla istorica, CE-CM-CE, dupa ce a trecut in finala Campionatului European, fara emotii, de "Squadra Azzurra". Italia a aratat la turneul final din Polonia si Ucraina un fotbal frumos.

I-au urcat pe nemti in autocar, insa trupa lui Pirlo si Balotelli nu a avut forta sa treaca si de "Furia Roja". Deloc surprinzator, daca tinem cont ca Spania se poate lauda ca nu a mai primit gol in fazele eliminatorii din 2006. Pirlo a incercat sa spulbere recordul chiar in debutul partidei. "Pe aici nu se trece", au spus insa ibericii.

Au trecut noua minute si nu s-a intamplat nimic notabil. Spania a dat drumul insa la masinaria de pase. Xavi si Iniesta au ratat, nu insa David Silva. Fabregas a centrat de pe partea dreapta si jucatorul lui Manchester City a inscris cu capul in poarta goala (14). Spania se indrepta catre tripla istorica: CE-CM-CE. Cassano si Balotelli au incercat sa schimbe partida. "Ingerul" Casillas a fost insa in forma si a aparat tot. Spre disperarea "macaronarilor", care au mai primit o lovitura in minutul 40. Xavi a pasat, iar Jordi Alba a dus Spania in extaz cu o executie pe langa Buffon. Pauza. Prandelli a simtit ca are nevoie de un golgheter veritabil si l-a introdus pe Di Natale. Imediat au aparut doua ocazii imense din partea jucatorului lui Udinese. Casillas a fost insa la post. Fabregas a ratat incredibil, Balotelli l-a copiat. Spre final a intrat in rol "tiki-taka". A marcat si Torres (85), a facut-o si Mata (88), astfel ca Spania a reusit tripla istorica in "Ole"-urile suporterilor iberici prezenti la Kiev.» vezi articolul original


sursa:

Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017