toate sectiunile Rol.ro

Lucreaza pe calculator de la distanta! > Tastatura wireless Logitech cu touchpad integrat

Lucreaza pe calculator de la distanta! > Tastatura wireless Logitech cu touchpad integrat
Tastatura Logitech Wireless K400 sursa: pocket-lint.
com

Toamna aceasta, Logitech vine cu solutii pentru toti dependentii de calculator care urasc statul la birou si dimensiunile reduse ale ecranului de laptop.  Producatorul de accesorii PC aduce pe piata din Romania tastatura wireless cu touchpad integrat.

Tastatura Logitech K400 foloseste o conexiune wireless prin unde radio la 2.4 GHz, cu o raza de actiune de pana la 10 metri. Cu alte cuvinte, este perfecta pentru cei care prefera sa lucreze pe un PC sau laptop conectat la televizor, din fotoliu, decat de la birou.

Mai mult, inginerii de la Logitech au rezolvat in mod ingenios problema mouse-ului incomod. Acestia au inlocuit tastele numerice din dreapta tastaturii cu un touchpad integrat, cu scrolling intuitiv, vertical si orizontal. Nici designul tastelor nu lasa de dorit, ele fiind mult mai subtiri si silentioase.

Tastatura functioneaza pe baterii AA, cu garantie de 1 an, din momentul in care ai conectat-o la calculator prin receptorul Logitech Unifying. K400 are cinci porturi USB disponibile pentru alte dispozitive.

Logitech Wireless K400 va fi disponibila in Romania din luna septembrie, la pretul de 170 lei.

120 lei pentru 3 sedinte epilare SPL axila, o sedinta mustata 120 lei DISCOUNT 79% 100 lei in loc de 750 lei pentru o albire cu lampa la Denta G. 87% discount 100 lei DISCOUNT 87%


Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017