toate sectiunile Rol.ro
Stiri Formula 1 | ROL.ro
Pilotul Mihai Marinescu a declarat, sambata, dupa ce a castigat prima cursa de pe circuitul Nurburgring (Germania), etapa a cincea a Campionatului FIA de Formula 2, ca s-a bucurat enorm cand a auzit intonandu-se imnul Romaniei pentru performanta sa.
Fernando Alonso (Ferrari) a fost cel mai rapid, joi dimineata, in prima sedinta a antrenamentelor libere din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco.
Pilotul Daniel Onoriu a trecut pe langa moarte ca prin urechile acului. Duminica dupa-amiaza, in timpul unei curse, Onoriu a pierdut controlul masinii intr-o curba si s-a rasturnat.
Pilotul Daniel Onoriu a trecut pe langa moarte ca prin urechile acului. Duminica dupa-amiaza, in timpul unei curse, Onoriu a pierdut controlul masinii intr-o curba si s-a rasturnat.
Un pilot amator si copilotul sau au decedat dupa ce au fost implicati intr-un accident la raliul din Bocholt, contand pentru campionatul Belgiei. Se pare ca acestia s-au lovit frontal de un copac.
Dupa ce a obtinut pole-positionul, ca urmare a declasarii britanicului Hamilton, Pastor Raffael Maldonado Motta (27 de ani) a reusit o victorie incredibila in Marele Premiu de Formula 1 de la Barcelona (Spania).
Un monopost Ferrari a fost scos la vanzare, la licitatie, pe Internet. ste vorba despre un model pilotat de Jean Alesi, in 1991. El este vandut pe versiunea australiana a EBay.
Invitat sa participe la un eveniment organizat de Ferrari, la care s-au aflat, firește, și fani ai echipei de Formula 1, Fernando Alonso i-a lasat pe toți cu gura cascata atunci cand s-a comparat cu Rocky.
Pe 1 mai 1994 timpul a stat in loc. Crainicii TV din intreaga lume citeau inmarmuriti un anunt socant: Ayrton Senna a murit, in urma unui accident suferit in timpul cursei de Formula 1 din San Marino.
Plecat din pole position pentru prima data in acest sezon, pilotul german Sebastian Vettel Red Bull-Renault) si-a adjudecat prima victorie din acest an, dupa ce a condus cursa de la inceput pana la sfarsit.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017