toate sectiunile Rol.ro
Stiri Formula 1 | ROL.ro
Kimi Raikkonen nu are voie sa mai consume alcool.Umbra lui Michael Schumacher in Formula 1 va fi vizibila multi ani, chiar daca germanul s-a retras in urma cu doua luni.
Ferrari i-a propus fostului pilot un post de cautator de talente, platit cu sase milioane de euro pe an. Presedintele scuderiei Ferrari, Luca di Montezemolo, a declarat, intr-un interviu acordat cotidianului "Gazzetta dello Sport", ca Michael Schumacher ar putea deveni cautator de talente la karting, din care consortiul italian sa-si selecteze viitoare talente.
Regulamentul Marelui Circ se modifica din nou, din 2007 urmind sa se treaca in epoca motoarelor minimale. A devenit obisnuinta ca inaintea fiecarui sezon de Formula 1, Federatia Internationala de Automobilism sa instituie noi reguli de concurs, de ani buni obiectivul principal al lui Max Mosley fiind reducerea costurilor.
Tunerul german H&R a dezvoltat pe versiunea 997 o "herghelie" de 1.054 de cai-putere.Lupta cu recordurile face parte din viata tunerului H&R.
Bossul de la Renault, Flavio Briatore, este cel mai des vehiculat nume pentru postul lui Bernie Ecclestone la sefia Formulei 1, care, la 75 de ani, se gindeste la retragere.
Un suedez l-a invins pe Loeb in superfinala Cursei Campionilor, iar Cupa Natiunilor a fost cistigata de Finlanda. Sebastien Loeb a fost invins cu propriile arme, superfinala Cursei Campionilor fiind cistigata de pilotul suedez Mattias Ekstr m, campion la DTM in 2004, care a concurat pe Citro n Xsara, masina cu care Loeb a luat ultimele trei titluri mondiale in CM de Raliuri.
Ferrari il plateste pe finlandezul transferat de la McLaren cu 51 de milioane de dolari in 2007. Aproape un milion de dolari pe saptamina va incasa Kimi Raikkonen de la Ferrari in 2007, finlandezul devenind astfel cel mai bine platit pilot din istoria Formulei 1.
Echipa de Formula 1, McLaren-Mercedes, a anuntat ieri ca noul coechipier al campionului mondial Fernando Alonso este britanicul Lewis Hamilton.
Germanul va deveni mina dreapta a directorului general de la Ferrari, Jean Todt. Septuplul campion de Formula 1, Michael Schumacher, care s-a retras din activitatea competitionala acum citeva saptamini, s-a apucat de scris, astazi urmind sa fie lansata pe piata o carte autobiografica scrisa de asistentul sau Sabine Kehm si prefatata de insusi pilotul german.
Pilotul de Formula 1 Kimi Raikkonen, inlocuitorul lui Michael Schumacher la Ferrari din sezonul viitor, a fost depasit de motociclistul Kallio Mika, intr-o ancheta privind cel mai bun finlandez al anului 2006 in sporturile cu motor.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017