toate sectiunile Rol.ro
Stiri Formula 1 | ROL.ro
El a fost urmat de elvetianul Cristopher Zanella (+3,887 secunde) si de britanicul Dino Zampareli (+14.327). Marinescu a fost cel mai rapid in calificarile care au avut loc tot duminica, cu un timp record pentru Formula 2 pe circuitul britanic, si a ocupat primul loc pe grila de start.
A fost desemnat cel mai bun mijlocas dreapta din sezonul trecut. A plecat de la Rapid, a refuzat sa revina in Germania, la Schalke 04, unde ar fi facut tusa, si a revenit la CFR Cluj.
Maria de Villota, pilot de teste la echipa Marussia, a suferit rani care ii pun in pericol viata, dupa ce a lovit un camion-platforma in timp ce rula, marti, cu un monopost de Formula 1 pe un circuit realizat pe aerodromul Duxford.
Producatorul german de automobile Mercedes s-ar putea retrage din Formula 1 din cauza scandalului de coruptie in care este implicat administratorul drepturilor comerciale ale Marelui Circ, omul de afaceri britanic Bernie Ecclestone, informeaza motorsport.
Revenita in Formula 1, echipa Lotus F1 a semnat un parteneriat, pentru trei ani, cu Rexona si Clear, marci de ingrijire personala din portofoliul Unilever.
Pilotul spaniol Fernando Alonso de la Ferrari a avut, duminica, o evolutie spectaculoasa in fata propriilor fani, reusind sa obtina o victorie indelung aclamata de spectatorii prezenti pe circuitul de la Valencia, gratie talentului sau deosebit, dar si abandonului favoritului Sebastian Vettel, potrivit Mediafax.
Fostul pilot de Formula 1, David Coulthard, intrat in Guinness Book dupa ce a reusit un record inedit. Britanicul a prins o minge de golf lovita de un jucator profesionist in timp ce conducea o masina cu 200 km/h.
Gerhard Gribkowsky, fost inalt functionar la banca germana de stat BayernLB, a recunoscut, miercuri, in fata instantei, ca a primit mita de la Bernie Ecclestone in timpul procesului de vanzare a drepturilor comerciale ale Formulei 1 catre fondul de investitii CVC Partners.
Editia cu numarul 80 a cursei de 24 de Ore de la Le Mans a dat ocazia lui Ausi sa realizeze o "tripla". Pe primul loc s-a clasat un echipaj care a folosit un automobil hibrid.
Oficialii malaesieni au decis ca circuitul de la Misano sa fie redenumit si sa poarte numele lui "Marco Simoncelli", pilotul mort in octombrie 2011.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017