toate sectiunile Rol.ro
Stiri Formula 1 | ROL.ro
Mamaia devine, pe 26 august, cel mai \"hot\" loc din Romania. Asta deoarece aici se va organiza una dintre cele mai impresionante licitatii din tara. Mai exact este vorba de Licitatia de Masini de Colectie, Sport Memorabilia, Sampanii si Vinuri de Colectie, iar vedeta evenimentului este un monopost Ferrari care a fost condus chiar de Michael Schumacher in sezonul 1999.
Britanicul Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), plecat din pole position, a castigat, duminica, Marele Premiu al Ungariei, a 11-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, in fata finlandezului Kimi Räikkonen si a francezului Romain Grosjean, ambii pe Lotus.
Fernando Alonso a condus Marele Premiu al Germaniei de la start pana la finiș, caștigand pe circuitul de la Hockenheim și extinzandu-și avansul in fruntea clasamentului general la 34 de puncte.
Blestemul care s-a abatut peste sporturile cu motor din Italia continua. Pilotii Valerio Catelani si Daniela Bertoneri au murit carbonizati, duminica dimineata, dupa un accident in cea de-a 47-a editie a Raliului Citta di Lucca.
Fernando Alonso a condus Marele Premiu al Germaniei de la start pana la finiș, caștigand pe circuitul de la Hockenheim și extinzandu-și avansul in fruntea clasamentului general la 34 de puncte.
Cel putin Button a mers mana in mana cu conditiile atmosferice, daca nu cumva a facut un pact secret cu ploaia. Printre adversele intermitente, englezul la volanul unui MP4-27 imbunatatit, a scos un timp de 1a"16\"595.
VICTORIE. Pilotul spaniol al echipei Ferrari, Fernando Alonso, a castigat Marele Premiu al Germaniei, a X-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, desfasurata pe circuitul de la Hockenheim dupa ce a plecat de pe prima pozitie a grilei de start.
De astazi, romanilor li s-a permis sa circule cu sute de kilometri pe ora. O senzatie care v-ar lasa fara permis e permisa acum. Nu s-au schimbat legile, doar ca intr-un mall din Bucuresti au venit opt dintre vedetele Formulei 1 si un simulator pe care unii l-au incercat deja.
Esti pasionat de masinile cu multi cai putere? E musai sa vizitezi expozitia de la Sun Plaza Bucuresti! Pana pe 8 august, aici vor fi gazduite cele mai faimoase masini de Formula 1, care au facut istorie pe pista.
PROPUNERE. Proiectul privind integrarea Stadionului Olimpic din Londra intr-un circuit de Formula 1 a fost oficial luat in considerare de societatea de stat care administreaza mostenirea olimpica si asigura valorificarea si integrarea acesteia in viata economico-sociala a capitalei britanice dupa JO.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017