toate sectiunile Rol.ro
Stiri tenis | ROL.ro
Jucătoarea Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, cu premii în valoare totală de 2,5 milioane de dolari.
Simona Halep, acum pe locul 3 WTA, va fi al doilea cap de serie pe un tablou de 56 de jucătoare la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, cu premii de 2,4 milioane de dolari, după americanca Serena Williams, numărul 1 mondial, astfel că românca va evolua direct în turul secund.  
Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto (Canada), dotat cu premii în valoare totală de 3.766.270 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.  
Chinezoaica Na Li a anuntat ca nu va participa la turneele care vor avea loc in perioada urmatoare in America de Nord, inclusiv US Open, astfel ca Simona Halep va urca pe locul 2 in clasamentul WTA.
Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Roger (România/Olanda) a învins, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul Jonathan Erlich/Rajeev Ram (Israel/SUA) şi s-a calificat în finala turneului de la Washington, cu premii totale de 1,4 milioane de dolari.
Jucătoarea de tenis Simona Halep, care din 11 august va deveni numărul 2 mondial, a declarat, pentru site-ul oficial al WTA, că 2014 a reprezentat un an incredibil, însă va munci mult pentru a se califica la Turneul Campioanelor, care se va desfăşura în perioada 20-26 octombrie, în Singapore.  
Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 8 şi locul 35 WTA, s-a calificat, luni, în turul doi al turneului de la Washington, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.  
Jucătoarea de tenis Simona Halep se menţine pe locul 3, cu 6.785 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni, în timp ce Raluca Olaru, finalistă la dublu la Baku, a urcat 14 poziţii în ierarhia destinată perechilor.
Jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, locul 29 WTA şi cap de serie numărul unu, a fost eliminată, joi, în turul doi la turneul de la Baku (Azerbaidjan), dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari.
Tenismanul Florin Mergea, care a câştigat proba de dublu de la Hamburg împreună cu croatul Marin Draganja, a urcat şapte locuri în clasamentul ATP de dublu, conform ierarhiei anunţate luni.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017