toate sectiunile Rol.ro
Stiri fotbal extern | ROL.ro
Violențele la Euro 2016 continua, deși turneul a inceput doar de cateva zile. Dupa ce suporterii ruși și cei englezi s-au batut pe strazile din Marsilia și chiar și pe stadion, duminica, 12 iunie, a fost randul ucrainenilor și nemților sa-și imparta pumni și picioare intr-un alt oraș francez, Lille.
Organizatorii Euro 2016 s-au laudat ca peste 90.000 de politisti si militari vor asigura pacea timp de o luna. Obsesia era reprezentata de posibilitatea unor noi atacuri teroriste, dar pericolul vine din cu totul alta parte si mentine Franta in stare de alerta.
Meciul de sambata seara, 11 iunie, Anglia-Rusia, de la EURO 2016, a surescitat spiritele suporterilor din cele doua tabere. Deși luptele de strada s-au tot purtat prin Franța zilele acestea, sambata au atins apogeul.
Campionatul European de Fotbal, gazduit de Franța intre 10 iunie și 10 iulie 2016, va fi unul cu totul și cu totul special.Nu doar fiindca dupa mai bine de 50 de ani de cand exista competiția va gazdui la startul turneului final 24 de echipe, ci, mai ales, fiindca aceasta va avea loc intr-o țara zguduita in urma cu opt luni de grave atentate teroriste, soldate cu peste 500 de morți și raniți, iar in prezent de o serie de acțiuni greviste care par sa nu țina cont de nimic altceva.
Maradona si Pele s-au luptat toata cariera pentru titlul de cel mai bun fotbalist din lume. Parerile fanilor sunt si acum impartite, dar cert e ca din postura de tehnicieni sunt egali.
Clubul FC Barcelona a ajuns la un acord cu autoritatile fiscale din Spania in cazul transferului brazilianului Neymar, de la Santos la Barcelona, in 2013, iar oficialii catalani si-au recunoscut vina si vor trebui sa plateasca doar o amenda de cinci milioane de euro, conform La Vanguardia.
Argentina a debutat la editia centenara a Copei America cu o victorie la limita (2-1) contra rivalilor din Chile, "pumele" razbunandu-se pentru finala pierduta in 2015.
Participarea jucatorilor la acest Campionat European va aduce o groaza de bani echipelor de la care provin fotbalistii. Cei noua jucatori din Liga I care fac parte acum din lotul nationalei vor aduce 1.
Zlatan Ibrahimovici s-a despartit de PSG si poate semna gratis cu orice echipa. Desi e aproape sigur ca va juca la Manchester United, atacantul a spus ca va anunta maine numele noului sau club.
Descoperire incredibila facuta de serviciile secrete franceze: 82 dintre cei 3.500 de oameni angajati pentru asigurarea securitatii la EURO 2016 figureaza pe lista potentialilor teroristi.  © Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017