toate sectiunile Rol.ro
Stiri fotbal extern | ROL.ro
Nationala Spaniei a castigat, vineri, scor 3-0, meciul jucat cu prima reprezentativa a Turciei, al doilea din grupa D, la Nisa, pe stadionul Allianz Riviera.
Polonia a remizat în meciul împotriva Germaniei de joi.
Un angajat al clubului FC Sankt Pauli a purtat o masca pe fata cu chipul antrenorului Ewald Lienen, absent, la festivitatea de prezentare a unui jucator.
Celebrul fotbalist Wayne Rooney (30 iunie) s-a bucurat de o partida de golf inainte de meciul de fotbal de joi, 16 iunie, cu Țara Galilor. El a fost insa surprins de o camera video in timp ce a luat o mica pauza pentru a se ușura, dar intr-un loc retras, ci unde l-ar fi putut vedea oricine.
Antonio Conte este selecționerul Echipei Naționale a Italiei, el a declarat luni, după victoria echipei sale cu Belgia la un scor de 2-0, că are intenții mari la Euro 2016, conform site-ului oficial UEFA.
Elvetianul Sepp Blatter le-a dat dreptate celor care au acuzat de-a lungul timpului "aranjamentele" facute la tragerile la sorti.Sa ne amintim doar de cate ori s-a plans Mircea Lucescu de faptul ca fosta sa echipa, Sahtior, a fost dezavantajata la scoaterea bilelor din urne.
In aceasta perioada, toți ochii sunt pe Euro 2016, dar in același timp, in SUA, se disputa ediția centenara a Copei America.Chiar daca este un festival al fotbalului și in SUA, spectatorii nu apreciaza la adevarata valoare, totuși, acest sport.
Paralel cu Campionatul European de fotbal se desfasoara in SUA competitia continentului nou, Copa America. Prima surpriza a fost detonata in aceasta dimineata la Foxborough, unde Peru a invins Brazilia cu 1-0 si a trimis-o acasa inca din faza grupelor.
Loviturile de cap sunt ceva obișnuit in fotbal, insa niciodata nu ne-am gandit la ce forțe sunt implicate in aceste lovituri.Un fotoreporter pe faza a surprins exact momentul in care un jucator din naționala Cehiei a lovit mingea cu capul in timpul meciului cu Spania, de la Euro 2016.
Favoritele s-au impus in Grupa C a Euro 2016. Germania a invins Ucraina, iar Polonia a dispus de Irlanda de Nord. Germania a castigat cu scorul de 2-0 in fata Ucrainei, in primul meci al grupei C a Euro 2016.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017