toate sectiunile Rol.ro
Stiri Diverse | ROL.ro
Un suporter nord-irlandez a decedat, luni, la Nice, in timpul Campionatului European de fotbal, dupa ce a cazut de la opt metri pe o zona de plaja stancoasa, anunta BBC.
Orașul francez Marsilia a avut parte de inca o noapte de violențe acerbe. De aceasta data, suporterii englezi, ruși și francezi s-au batut nu doar cu forțele de ordine, ci și intre ei.
Premierul Dacian Ciolos face o vizita la Paris, in 9-10 iunie, prilej cu care se va intalni cu premierul francez, Manuel Valls, iar vineri seara va pleca de la Palatul Elysee spre Stade de France, impreuna cu președintele Franței, François Hollande, pentru a viziona meciul Franta-Romania.
Actionarul majoritar al CFR Cluj Arpad Paszkany si presedintele clubului, Iuliu Muresan, sunt anchetati de DIICOT pentru ca si-ar fi insusit 10 milioane euro din conturile echipei.
Se pare ca dupa ce s-a bucurat de trofeul Ligii Campionilor, Cristiano Ronaldo a vrut sa simta briza Marii Mediterane in apropiere de INsula Ibiza, dar nu oricum, ci in compania unei brunete focoase.
Singura scoala adevarata de soferi din tara se afla langa Crevedia, judetul Dambovita. Raspandita pe 12,5 hectare, academia fostului pilot de raliu Titi Aur te invata cum sa-ti controlezi agresivitatea la volan si cum sa iesi teafar din situatii-limita.
O casa de licitatii din Londra va scoate la licitatie o replica a Cupei Jules Rimet, medaliile de campion mondial cucerite de Pele, in 1958, 1962 si 1970, ghetele purtate in filmul "Drumul spre victorie", inelul de campion al Statelor Unite si tricouri purtate de legendarul fotbalist.
Vlad Morar a fost decisiv pentru giulesteni in acest sezon in care echipa de sub podul Grant a obtinut deja promovarea cu o etapa inainte de final.
Craig Reedie, presedintele Agentiei Mondiale Anti-Doping, a declarat ca toti sportivii si sportivele din Rusia care au picat testele anti-doping in ultimele 6 luni au folosit medicamentul Meldonium.
Imagini emoționante au fost surprinse intr-o școala sportiva din China, in care o fetița iși manifesta vizibil suferința din cauza efortului fizic la care este supusa.

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017