toate sectiunile Rol.ro
Stiri Diverse | ROL.ro
Jucatoarele echipei spaniole de handbal, Elda Prestigio, la care activeaza si romancele Oana Soit si Mihaela Tivadar (vicecampioane mondiale) s-au dezbracat si au pozat goale pentru publicatia catalana 'Interviu'.
Cristian Pera, avocatul lui Marin Ionescu, suporterul rapidist care a sustinut ca inaintea meciului de duminica dintre Steaua si Rapid a fost batut de Vali Badea, a declarat ieri ca victima nu poate sa se hraneasca cum trebuie din cauza loviturilor primite.
Aproximativ 10.000 de persoane au asistat la meciul caritabil disputat miercuri la Baia Mare, intre echipele Generatia de aur si FC Prietenia, veniturile obtinute in urma acestei actiuni, circa 50.
Incepe numaratoarea inversa pentru cea de-a treia editie a "Premiilor Ioan Chirila"!In cele doua editii de pana acum, aÇťPremiile Ioan Chirila" au reusit sa devina cea mai importanta distinctie din jurnalismul sportiv romanesc.
Ieri, Vali Badea s-a aparat, postand pe site-ul oficial al clubului Steaua pasaje din declaratia pe care a dat-o luni la politie, referitoare la conflictul pe care l-a avut cu suporterul rapidist Marin Ionescu.
Inainte de a urca in microbuzul lotului, antrenoarea si-a lasat pe unul dintre bagajele fetelor geanta in care se aflau actele, cardurile bancare si cateva bijuterii.
Astazi, la Baia Mare, FC Prietenia organizeaza un mare eveniment caritabil. Meciul intre echipa FC Prietenia si o echipa formata din fosti componenti ai nationalei din 'generatia de aur' are ca scop strangerea de fonduri pentru a salva doua vieti.
Dupa ce a vizitat Palatul Parlamentului si cateva muzee bucurestene, fosta mare jucatoare de tenis, Monica Seles a fost invitata Virginiei Ruzici si a lui Ilie Nastase la Casa Doina, pentru o cina romaneasca.
Monterrey, oras industrial din partea de nord a Mexicului, isi va depune candidatura pentru organizarea Jocurilor Olimpice din anul 2020.
Primul roman din istorie finalist la turneul de la Bucuresti, Victor Hanescu, a povestit pentru Libertatea cum este de fapt in afara terenului de tenis.

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017