toate sectiunile Rol.ro
Stiri fotbal intern | ROL.ro
Căpitanul Naționalei României poate ajunge din această vară la Sassuolo.
Gica Popescu a spus ca Anghel Iordanescu este doar o fantoma a antrenorului de acum un deceniu, iar jucatorii sunt cei mai slabi din istoria selectionatei noastre.
Prestația echipei naționale a fost criticată în masă, dar una dintre aceste critici pare că este una dintre cele care atârnă cel mai greu.
Liga Profesionistă de Fotbal publică sondaje foarte interesante.
Selectionerul e de obicei primul si singurul care plateste o rusine ca cea de la Euro 2016, iar Anghel Iordanescu trebuie sa fie realist. Chiar daca Burleanu nu i-a rupt deocamdata contractul, asta se va intampla mai mult ca sigur, iar nationala va ataca Mondialul din Rusia cu altcineva pe banca.
Viorel Moldovan este primul om din staff-ul tehnic al nationalei care s-a deconectat de la esecul numit Euro 2016. Fostul international a ajuns deja la Auxerre si dupa ce a condus primul antrenament oficial al noii sale echipe, romanul a fost prezentat oficial alaturi de doua noi achizitii, Fournier si Traore.
Delegatia echipei nationale a fost asteptata la ora 3 dimineata de suporteri "inarmati" cu bannere dure la adresa jucatorilor. Romanii au fost primii care au parasit Franta, tara gazda a Euro 2016, si marti la ora 03.
Taman dupa ce nationala Romaniei s-a intors acasa, din pacate! O firma australiana producatoare de tricouri a inventat tricoul inteligent care vibreaza, se coloreaza si tremura pe tine atunci cand este o faza importanta in timpul meciului.
UEFA, forul de conducere al fotbalului european, a anuntat, luni, ca a deschis procedurile disciplinare impotriva Romaniei, pe fondul incidentelor provocate de catre fanii nationalei in timpul meciului de duminica de la Euro 2016, impotriva Albania, pierdut de catre "tricolori" cu scorul de 1-0.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017