toate sectiunile Rol.ro
Stiri Echipa nationala | ROL.ro
Tricolorii au nevoie de doua victorii la peste cinci, sase goluri diferenta pentru a prinde barajul la Mondiale fara a mai sta la mana Olandei. Acest lucru pare foarte greu de realizat.
Selectionerul Victor Piturca a convocat 12 stranieri pentru meciurile cu Andorra si Estonia, ultimele din cadrul grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.
Pana acum prima componentilor echipei nationale era de trei milioane de euro, dar Nasu a decis in Comitetul Executiv de luni sa suplimenteze suma cu inca 600.
La meciul Romania-Turcia au asistat 44.537 de spectatori, iar FRF a tinut sa le multumeasca acestora pentru modul in care au stiut sa incurajeze tricolorii, desi acestia nu au avut o evolutie la nivelul adversarilor.
Victor Piturca a incasat aproape 1 milion de euro din iulie 2011, dar nationala e aproape sa mai rateze un turneu major. Doar 19 puncte din 36 posibile a strans selectionerul, platite destul de scump de catre federatie.
La prima vedere, FRF-ul a facut un efort financiar urias pentru a rasplati asa cum se cuvine o eventuala calificare la Cupa Mondiala din 2014. In realitate, suma promisa jucatorilor e echivalenta cu incasarile din bilete la un singur meci din actualele preliminarii.
Dumitru Dragomir a dezvaluit ca in intelegerea care exista intre federatie si componentii echipei nationale sunt prevazute doua bonusuri de obiectiv: unul pentru play-off, altul pentru calificarea la turneul final.
Echipa naţională a României a fost învinsă, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), de reprezentativa Turciei, într-un meci din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.
In privinta clasamentului final al grupei D, meciul cu Ungaria e mult mai important decat cel de marti cu Turcia. Cu un succes, tricolorii sunt ca si intrati in play-off-ul de calificare la Mondiale, in timp ce un esec impotriva maghiarilor ne-ar scoate definitiv din cursa spre Rio.
Hagi! Ianis Hagi, nu mult mai celebrul sau tata, Gica! Numele pustiului "Regelui" a fost scandat indelung dupa reusitele din primele doua meciuri de la "Cupa Stelelor Estului 2013" - U15.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017