toate sectiunile Rol.ro
Stiri Echipa nationala | ROL.ro
Invinsa cu 3-1 in Grecia, echipa nationala a Romaniei pastreaza sanse minime in vederea returului de marti. Speranta moare insa ultima si exista inca multi romani care inca spera in calificarea "tricolorilor" la Campionatul Mondial de anul viitor.
Dupa 1-3 la Atena, Romania n-are maine seara decat varianta atacului. Tricolorii trebuie sa inscrie minimum doua goluri, in fericitul caz in care nu primesc niciunul.
Atacantul Ciprian Marica a postat un mesaj pe facebook in care le cere suporterilor sa fie alaturi de echipa nationala pentru a putea invige Grecia si ajunge la Mondiale.
Atacantul Marius Niculae a anuntat ca "tricolorii" sunt gata sa-si ia revansa dupa esecul din turul cu Grecia, 3-1."Sageata" e sigur ca romanii pot remonta rezultatul din prima mansa si pot ajunge la Cmapionatul Mondial din Brazilia.
Adi Mutu a postat pe facebook o fotografie prelucrata in Photoshop in care selectionerul e prezentat in postura lui Mr. Bean, celebrul actor de comedie.
Dupa infrangerea din Grecia, Nationala are sanse destul de mici de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia din 2014. Speranta se afla intr-un meci de exceptie in retur, la Bucuresti.
Victor Piturca a parut cel mai afectat de infrangerea de la Atena. Selectionerul stie ca, in mare, rezultatul prost i se datoreaza si la finalul partidei si-a pus mainile in cap de parca ar fi asistat la un deces.
Victor Piturca a mizat totul la Atena pe un cal mort. A alcatuit gresit primul 11, care a fost pur defensiv si cu sarcini clare de a juca la mica ciupeala.
Rezultatul de la Pireu, 3-1, i-a dezamagit pe microbisti, dar nu i-a descumpanit pe cei mai optimisti dintre ei. Componentii "Generatiei de Aur" sunt alaturi de "tricolori" si ii sfatuiesc sa se mobilizeze si sa arate ceea ce nu s-a vazut la meciul din Grecia: curaj si determinare.
Trei saptamani de sperante s-au naruit in doar 90 de minute. In prima mansa a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial, Romania a fost invinsa categoric, cu scorul de 3-1, in Grecia.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017