toate sectiunile Rol.ro
Stiri Echipa nationala | ROL.ro
Echipa Nationala Cei 22 de jucatori convocati de Victor Piturca, sase a"Żstranieri" si 14 din intrecerea interna, se vor reuni azi, la ora 12:00, la Centrul de Fotbal Mogosoaia, in vederea meciului amical pe care a"Żtricolorii" il vor sustine miercuri pe Stadionul National cu reprezentativa similara a Turciei.
-- "Tricolorii" se reunesc astazi pentru amicalul de miercuri cu Turcia, ultimul dinaintea toamnei decisive pentru calificarea la Euro 2008 Foto: Rompres Ca de obicei, Piturca a asteptat ultimul meci al etapei de campionat, de aseara, de la Cluj inainte de a anunta lotul complet, cu jucatori din tara, pentru amicalul programat miercuri, la ora 21, pe Stadionul "National", impotriva Turciei.
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat ca meciul nationalei Romaniei cu Olanda se va disputa la Constanta. aÇťA fost decizia exclusiva a selectionerului Victor Piturca si a jucatorilor.
Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, a declarat ca este foarte probabil ca meciul cu Olanda din preliminariile EURO 2008 sa se dispute la Constanta.
Fundasul lui Ajax nu a fost convocat pentru amicalul de pe 22 august, cu Turcia, insa are sanse mari sa fie inclus in lotul pentru meciul din preliminariile Euro 2008, cu Belarus.
-- Selectionerul a facut publica ieri lista "stranierilor" convocati pentru meciul amical cu Turcia, printre acestia neregasindu-se nici de data aceasta jucatorii care au facut un sezon foarte bun in 1.
Partida amicala dintre echipa nationala a Romaniei si prima reprezentativa a Turciei, programata la 22 august, de la ora 21.00, se va disputa pe Stadio-nul National din cadrul Complexului Sportiv Lia Manoliu.
Dupa mai multe saptamani de incertitudine, in aceasta saptamana au fost numiti selectionerii la doua din adversarele Romaniei in preliminariile pentru calificarea la Euro 2008.
FIFA a dat publicitatii, ieri, clasamentul pe iunie al echipelor nationale de fotbal.
Echipa nationala de fotbal a Romaniei a coborat o pozitie si ocupa locul 13, cu 1068 de puncte, in clasamentul FIFA Coca-Cola pe luna iunie, dat publicitatii ieri.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017