toate sectiunile Rol.ro
Stiri Echipa nationala | ROL.ro
Tricolorii mici au remizat marti seara, la Bristol, in compania semifinalistei de la ultima editie a Campionatului European de fotbal-tineret.Nationala de fotbal-tineret a Romaniei a izbutit, marti seara, la Bristol, o remiza cu Anglia, semifinalista ultimei editii a Campionatului European, competitie disputata, la inceputul verii, in Olanda.
Echipa nationala a Romaniei se mentine pe locul 13, cu 1090 de puncte acumulate, in clasamentul FIFA Coca Cola al lunii iulie. Adversarele Romaniei in preliminariile Campionatului European din 2008 ocupa urmatoarele pozitii: Olanda (locul 7, 1211 puncte), Bulgaria (locul 29, 856 de puncte), Albania (locul 66, 462 de puncte), Belarus (locul 69, 438 de puncte), Slovenia (locul 94, 357 de puncte) si Luxemburg (locul 174, 44 de puncte).
Selectionerul si-a tradat vorbele pe care i le spusese in urma cu cateva zile lui Gigi Becali si l-a folosit pe Radoi pe postul care a nascut scandalul de la Steaua.
-- Nationala Romaniei joaca diseara un amical cu Turcia, de la ora 21 (in direct la TVR 1) Blestemul accidentarilor care au lovit in plin cluburile in acest start de sezon, in special pe Steaua si pe Dinamo, nu l-a ocolit nici pe selectioner, care a fost nevoit ieri sa-l trimita acasa pe rapidistul Ionut Mazilu, care s-a reaccidentat la coapsa la care a mai avut probleme.
Adrian Mutu si Bogdan Lobont, fosti colegi Adrian Mutu nu se gandeste la o cariera foarte lunga in fotbal. Mai mult, atacantul Fiorentinei a socat declarand ca nu se vede jucand la 39 de ani, varsta la care Dorinel Munteanu inca activeaza.
Romania a " Turcia - Tricolorii s-au reunit ieri la Centrul de Fotbal Mogosoaia In vederea meciului amical de maine cu Turcia, selectionerul Victor Piturca l-a convocat si pe antrenorul-jucator al echipei FC Vaslui, detinatorul recordului de selectii in prima noastra reprezentativa.
Astfel a explicat Victor Piturca convocarea la lot a lui Munteanu (39 de ani si 2 luni) pentru amicalul cu Turcia Amicalul cu Turcia, de maine seara (ora 21.
Neinvinsa in Grupa G de calificare la Euro 2008, nationala doreste sa mearga ceas in meciurile pe care le va disputa pana la finalul sezonului.Nationala de fotbal a Romaniei, lider neinvins in Grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008, a strans randurile, ieri la amiaza, in cantonamentul de la Mogosoaia, pentru meciul amical de maine-seara (ora 21.
Mijlocasul Dorinel Munteanu a fost convocat de selectionerul Victor Piturca pentru meciul amical pe care Romania il va sustine miercuri, 22 august, in compania Turciei, la un an de la ultima aparitie in tricoul primei reprezentative.
Tricolorii s-au reunit ieri pentru prima partida amicala a acestei veri, cea de maine, cu Turcia. Selectionerul Victor Piturca a tinut sa precizeze ca partida cu reprezentativa turca le va prinde bine jucatorilor, datorita agresivitatii in joc.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017