toate sectiunile Rol.ro
Stiri Echipa nationala | ROL.ro
Selectionerul Victor Piturca a anuntat ca nu vrea sa mai antreneze echipa nationala a Romaniei dupa preliminariile Euro 2016, care vor incepe in aceasta toamna.
Selectionata condusa de "Marele Blond" a plecat, ieri, cu autocarul spre Turneul de Dezvoltare de la Belgrad. Copiii au ajuns seara la Timisoara, dupa un drum istovitor, iar in aceasta dimineata urmeaza sa se deplaseze spre capitala Serbiei, pentru ca maine sa debuteze in competitie, contra Cehiei.
FRF i-a anuntat pe cei de la UEFA unde va disputa echipa nationala partidele din preliminariile Campionatului European 2016. Fanii ii vor putea vedea pe "tricolorii" pe Arena Nationala, pe cea din Cluj si pe stadionul "Ilie Oana" din Ploiesti.
Florin Marin a plecat la Astra si a lasat liber postul de secund al lui Victor Piturca la nationala Romaniei. Pe locul vacant a fost numit insa rapid Valeriu Rachita, fost antrenor al Petrolului si prieten foarte bun cu selectionerul.
Libertatea: Cum au decurs negocierile pentru preluarea postului de "secund" la nationala? Valeriu Rachita: Am primit un telefon de la selectionerul Victor Piturca, in care m-a anuntat ca s-a gandit la mine pentru postul de "secund", dupa ce Florin Marin parasise postul pentru a semna o intelegere cu Astra.
Romania va juca la 5 martie un amical cu Argentina lui Messi, pe Arena Nationala, iar tricolorii trebuie sa alinieze cea mai buna garnitura. Selectionerul Victor Piturca a chemat la lot crema romanilor.
Romania va juca pe 5 martie un amical de lux cu Argentina lui Messi, pe Arena Nationala, iar tricolorii trebuie sa alinieze cea mai buna garnitura pentru a nu se face de ras.
Federatia Algeriana de Fotbal a anuntat ca a ajuns la un acord cu Federatia Romana de Fotbal, pentru ca cele doua nationala sa dispute un amical pe 4 iunie, la Geneva.
Intr-o partida caritabila disputata pe arena "Toumba", la Salonic, fotbalistii eleni care au cucerit titlul european, in 2004, a dominat o echipa a Romaniei formata din jucatori care au compus Generatia de Aur in perioada 1994-1998.
Toata Romania voia capul lui Victor Piturca dupa ratarea calificarii la Campionatul Mondial din Brazilia, dar selectionerul a parut de neinduplecat.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017