toate sectiunile Rol.ro
Stiri gimnastica | ROL.ro
Miercuri, pe data de 4 iulie, de Ziua Nationala a Statelor Unite ale Americii, Nadia Comaneci (50 de ani), cea mai valoroasa gimnasta a tuturor timpurilor, a fost invitata sa tina un discurs la Monticello (Virginia), resedinta lui Thomas Jefferson, autorul principal al Declaratiei de Independenta a SUA.
Jucatoarea romana de tenis Raluca Olaru a fost invinsa de croata Tereza Mrdeza (N. 7), cu 6-7 (1), 6-3, 7-6 (5), vineri, in semifinalele turneului ITF de la Roma, dotat cu premii totale de 25.
Socotit a fi unul dintre atleții romani cu șanse la o clasare pe podium la Campionatul European ce se desfașoara zilele acestea, la Helsinki (Finlanda), Marian Oprea nu a izbutit sa prinda finala.
Andreea Raducan (28 ani), multipla campioana mondiala și olimpica la gimnastica, s-a saturat sa fie intrebata de toata lumea cand se marita si spera sa-si intalneasca sufletul pereche cat mai curand.
Din cauza unor probleme de sanatate, gimnasta americana Shawn Johnson nu va participa la Jocurile Olimpice 20-12 de la Londra. Johnson, care detine titlul olimpic la barna, a decis sa se retraga, dupa ce s-a accidentat la un genunghi.
In urma cu 37 de ani, in primavara lui 1975, Nadia Comaneci cucerea primul sau titlu european si pornea extraordinara aventura care avea sa uluiasca lumea gimnasticii.
Andreea Bogati si Valentin Mavrodineanu, la perechi mixte, si echipa masculina au castigat titlurile mondiale la competitia de la Sofia.
Octavian Bellu si Mariana Bitang au devenit mai indulgenti cu gimnastele. Dupa ce fetele au castigat titlul european la Bruxelles, ei au decis sa le acorde fetelor ceva mai mult timp liber.
O informatie exclusiva din interiorul echipei lui Lucian Bute pare singura explicatie care sta in picioare dupa pentru infrangerea lui "Mister KO" prin KO in repriza a cincea in fata lui Carl Froch.
Proaspatul campion european la sarituri si medaliat cu bronz impreuna cu echipa, Flavius Koczi, a fost descoperit la Resita. Sala de gimnastica a Clubului Sportiv Scolar este un adevarat izvor de talente, de aici plecand cele mai grele nume ale gimnasticii masculine romanesti.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017