toate sectiunile Rol.ro
Stiri gimnastica | ROL.ro
Andrei Bitang (24 de ani), fiul antrenoarei Mariana Bitang (50 de ani), e o persoana discreta. Sambata insa, la "Henri Coanda", inainte de plecarea lotului olimpic de gimnastica spre Londra, Mariana si-a imbratisat fiul, transmitandu-i sa aiba grija de casa.
Fosta gimnasta Nadia Comaneci a declarat, sambata, pentru BBC, dupa ce a purtat torta olimpica pe North Greenwich Arena, ca se va afla la Londra pe toata durata Jocurilor Olimpice si va urmari competitiile de gimnastica, tenis, atletism si natatie.
Antrenorul coordonator al lotului olimpic de gimnastica feminina, Octavian Bellu, a declarat, sambata, pe Aeroportul Henri Coanda, la plecarea spre Londra in vederea participarii la JO ca spera ca echipa formata din gimnaste din trei generatii diferite sa fie experiment reusit.
Octavian Bellu nu este foarte increzator in ceea ce priveste sansele fetelor la Jocurile Olimpice de la Londra. Potrivit antrenorul lotului olimpic de gimnastica feminina, fetele trebuie sa-si puna cat mai bine in valoare atuurile la Londra si ca obiectivul realist pentru momentul actual din gimnastica este castigarea unei medalii.
S-au dus vremurile in care se spunea ca gimnastele vad dulciurile doar la televizor! Prezenta impreuna cu sportivele ei la ceremonia de prezentare a lotului romaniei pentru Jocurile Olimpice, antrenoarea Mariana Bitang a imprumutat un platou cu prajituri pentru a le servi pe fetele de care se leaga sperantele romanilor, iar Sandra Izbasa, Catalina Ponor si colegele lor mai tinere au servit si au mancat cu pofta.
Octuplul campion mondial Marian Dragulescu a facut un apel public prin care le-a cerut premierului si presedintelui sa intervina pentru el, dupa ce miercuri seara forul de gimnastica a decis ca sportivul sa nu participe la Jocurile Olimpice de la Londra.
Sportivii, antrenorii si oficialii din delegatia Romaniei pentru Jocurile Olimpice se vor deplasa la Londra in trei etape, primul urmand sa plece lotul de gimnastica, sambata, impreuna cu antrenoarea Mariana Bitang.
Cu 36 de ani in urma, la Olimpiada de la Montreal, o fetita din Romania revolutiona gimnastica si, implicit, sportul mondial, obtinand prima nota de zece din istoria olimpismului.
Mai sunt 10 zile pana la deschiderea Jocurilor Olimpice si cele mai multe sperante pentru medalii cucerite la Londra sunt puse in fetele de la gimnastica.
Conform ziare.com, inaintea Olimpiadei de la Londra, Nadia Comaneci (50 de ani), cea mai valoroasa gimnasta a lumii, a semnat parteneriate cu compania americana Visa, cu televiziuni din Mexic, Japonia si Romania, realizand si o reclama pentru Adidas.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017