toate sectiunile Rol.ro
Stiri gimnastica | ROL.ro
Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a stabilit ca gimnasta Sandra Izbasa, medaliata cu aur la sarituri la Londra, sa poarte drapelul Romaniei la ceremonia de inchidere a Jocurilor Olimpice.
Gimnasta Cătălina Ponor a câştigat, marţi, medalia de argint la sol, în cadrul concursului de gimnastică de la Jocurile Olimpice, aducând a noua medalie pentru delegaţia României la competiţia de la Londra.  
Oksana Chusovitina (37 de ani) este o legenda vie a gimnasticii - la varsta la care colegele ei de generatie s-au retras de mult, ea concureaza inca - cu o gratie si un succes greu de egalat.
Sportivele din Republica Moldova Marina Marghieva (aruncarea ciocanului) si Natalia Artik (aruncarea discului) au fost suspendate ca urmare a unui control antidoping cu rezultat pozitiv, prezenta unei substante interzise fiind confirmata la contraexpertiza, informeaza AFP.
Gimnastul Flavius Koczi s-a clasat, luni, pe locul 7, in finala la sarituri, la JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012. Flavius Koczi a intrat primul in concursul din finala.
Gimnasta rusă Aliya Mustafina a câştigat medalia de aur în proba de paralele din cadrul concursului de gimnastică de la Jocurile Olimpice de la Londra, fiind urmată de chinezoaica He Kexin şi de britanica Elizabeth Tweddle.
VALOARE. Michael Phelps a devenit, la Londra, cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice. Dupa ce a obtinut aurul cu stafeta SUA in proba de 4x200 metri liber, Phelps a depasit recordul de 18 medalii detinut de rusoaica Larisa Latinina.
Au trecut aproape trei ani de cand Nicusor Pascu a demisionat din pozitia de antrenor coordonator al lotului masculin de gimnastica, iar acum s-a hotarat sa rupa tacerea.
Pe perioada Jocurilor Olimpice, Nadia Comaneci (50 de ani) va comenta concursul feminin de gimnastica pentru un post tv din Mexic.
Flavius Koczi (24 de ani), cotat drept unul dintre cei mai talentati gimnasti ai Romaniei, a bifat premii la Europene si la Mondiale, iar de la Olimpiada nu concepe sa se intoarca fara cel putin o medalie.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2018