toate sectiunile Rol.ro
Stiri gimnastica | ROL.ro
Celebrul dansator si cantaret Bobby Farrell (68 de ani), component al cunoscutei trupei Boney M, este cel mai mare fan al gimnastei Simona Amanar.
Dana Sofronie nu are de gand sa revina in gimnastica, insa merge zilnic la sala. Nu se antreneaza, ci instruieste sase fetite pentru a le transforma in mari gimnaste.
Dubla campioana olimpica la gimnastica, studenta la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport, a petrecut doua saptamani de cantonament in statiunea Eforie Nord.
Catalina Ponor, tripla campioana olimpica la Atena, a demonstrat la Nationalele Romaniei ca are o valoare de necontestat. Celelalte componente ale lotului olimpic au avut si ele o evolutie cat se poate de buna.
Tripla campioana olimpica de la Atena, Catalina Ponor, a declarat ieri ca este multumita de prestatia sa la concursul din Italia si ca e increzatoare in sansele sale la Mondialele de la Stuttgart (1-9 septembrie), unde vrea sa castige cel putin o medalie de aur.
Handbalista Carmen Amariei Lungu a declarat, ieri, ca nu participa la cantonamentul din Turcia al echipei nationale deoarece a fost invoita de antrenorul Gheorghe Tadici, ea adaugand totodata ca nu se pune problema sa plece de la "UaÇť Jolidon Cluj.
Sapte note de zece la o singura editie a Jocurilor Olimpice. Este performanta cu care fosta gimnasta Nadia Comaneci si-a "rezervat" un loc de cinste in celebra Guiness Book.
Nadia Comaneci s-a reintalnit in Statele Unite cu Emilia Eberle, la nunta fiicei fostului lor coregraf de la lotul national de gimnastica, Geza Pozsar.
Dupa finala de la sol a CE gazduit la finele lunii aprilie la Amsterdam, Sandra Izbasa a acuzat dureri puternice la piciorul stang. Dupa revenirea in tara, medicii i-au recomandat gimnastei o pauza de aproape doua luni, timp in care Sandra a purtat o fasa ghipsata.
Actuala antrenoare a Catalinei Ponor, gimnasta care a aratat o uriasa revenire de forma, nu este foarte entuziasmata.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017