toate sectiunile Rol.ro
Stiri gimnastica | ROL.ro
Antrenorul coordonator al lotului de gimnastica, Nicolae Forminte, crede ca la individual compus Steliana Nistor se va impune in fata Vanessei Ferrari.
Presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica, a anuntat, ieri, componenta loturilor feminin si masculin care vor participa la Campionatele Mondiale programate in perioada 1-10 septembrie, la Stuttgart.
Antrenoarea Mariana Bitang, care s-a ocupat de pregatirea Catalinei Ponor pentru Campionatele Mondiale de la Stuttgart (1-10 septembrie), s-a aratat impresionata de dorinta gimnastei de a reveni in prim plan.
Ieri dimineata la ora 9.00, cand a intrat in sala de antrenament, Catalina Ponor, tripla campioana olimpica de la Atena, a fost intampinata de antrenoarea Mariana Bitang, de colegii de la lotul masculin, dar si de colectivul tehnic al baietilor cu urarea 'La multi ani'.
De la masa amplasata in apropierea vestiarului, Dan Grecu, antrenorul coordonator al lotului olimpic masculin de gimnastica, vede ca-n palma intreaga sala.
Echipele reprezentative de gimnastica ale Romaniei s-au impus in Elvetia la ultimul meci de pregatire de dinaintea Mondialelor. Cu un punctaj de 16,300, respectiv 16,600, Catalina Ponor si Daniel Popescu s-au impus detasat la barna, respectiv sarituri, in Elvetia, la ultimul meci de pregatire al echipelor Romaniei, de dinaintea Mondialelor, intrecere la care au mai participat reprezentativele Germaniei si tarii gazde.
Multipla medaliata la JO din SUA, in 1984, a cerut sprijinul autoritatilor locale din Covasna pentru a reinfiinta scoala sportiva din Zagon Multipla medaliata cu aur la JO din 1984, Ecaterina Szabo, a revenit in tara pentru o scurta vacanta, ea fiind stabilita in Franta de 15 ani.
Fix la ora 11.30, Mariana Bitang a intrat ieri, de ziua ei, in sala de gimnastica din cadrul complexului 'Lia Manoliu', pentru un nou antrenament cu Catalina Ponor.
FR de Gimnastica a anuntat, ieri, componenta loturilor Romaniei, feminin si masculin, pentru participarea la Campionatul Mondial din Stuttgart (1-9 septembrie), presedintele forului, Adrian Stoica, declarand ca obiectivul principal este calificarea pe echipe la JO si obtinerea a 1-2 medalii.
La prima vedere, femeia frumoasa din fata ta, fardata discret, ofera oricarui interlocutor imaginea unei puteri nefisurate vreodata. In coltul ochilor calzi luceste insa unda unei ezitari.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017