toate sectiunile Rol.ro
Stiri gimnastica | ROL.ro
Gimnasta Larisa Iordache a declarat, luni seara, la revenirea de la Campionatele Europene de la Moscova, unde a castigat o medalie de aur si trei de argint, ca este multumita de aceste rezultate, dar putea fi si mai bine.
Antrenorul lotului feminin de gimnastica al Romaniei, Octavian Bellu, a declarat, luni seara, la sosirea de la Campionatele Europene individuale, ca rezultatele obtinute la Moscova reprezinta un bun inceput pentru un nou ciclu olimpic.
La Europenele de la Moscova (Rusia), Larisa Iordache (16 ani) a cucerit titlul la barna, aparatul ei preferat, salba fiind intregita de trei medalii.
Larisa Iordache si Diana Bulimar au reconfirmat clasa gimnasticii feminine romanesti. Gimnastele se intorc de la Campionatele Europene de la Moscova cu 6 medalii: una de aur, patru de argint si una de bronz.
România încheie participarea la CE individuale de la Moscova cu 7 medalii, câştigate după cum urmează: Larisa Iordache - aur la bârnă, argint la individual-compus, sărituri şi sol; Diana Bulimar - argint la bârnă, bronz la sol; Flavius Koczi - argint la sărituri.
Larisa Iordache a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Moscova în concursul la bârnă. Diana Bulimar a luat argintul.  
Gimnasta Larisa Iordache s-a calificat, joi, in finale la sol, sarituri si barna, plus individual-compus, iar Diana Bulimar in cele de la sol, barna si individual-compus, la Campionatele Europene individuale de la Moscova.
Sportivele Diana Bulimar si Larisa Iordache au ocupat, vineri, prima pozitie in probele de sol, respectiv barna din cadrul etapei de Cupa Mondiala de gimnastica de la Doha, informeaza site-ul oficial al competitiei.
Gimnastii romani au dominat clasamentele FIG World Challenge Cup de la Doha, obtinand vineri, in ultima zi de concurs, alte 3 medalii de aur, prin Larisa Iordache la barna, Diana Bulimar la sol si Andrei Munteanu, la paralele, in timp ce Larisa Iordache a mai obtinut si o medalie de argint la sol, dupa ce in prima zi a finalelor Flavius Koczi obtinuse aurul la sol, iar Larisa Iordache - argint la sarituri.
Bulgarul Iordan Iovcev, singurul gimnast din lume care a participat la sase editii ale Jocurilor Olimpice, s-a retras din activitate, acest eveniment fiind marcat de o ceremonie desfasurata sambata seara, la Sofia, informeaza AFP.© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2018