toate sectiunile Rol.ro

Roger Federer nu va mai juca tenis în 2016

 Roger Federer nu va mai juca tenis în 2016
Tenismenul va rata Jocurile Olimpice de la Rio.

Elvețianul Roger Federer (locul 3 ATP) nu va mai juca niciun meci în acest an.

El a făcut anunțul prin intermediul unui site de socializare, motivul invocat este acela că nu s-a recuperat complet după o operație suferită la genunchi la începutul anului.

Federer, în vârstă de 34 de ani, nu va participa la jocurile Olipice, dar nici la ultimul mare turneu de Mare Șlem al anului - US Open.

Iată ce a declarat el pe Facebook: ,,Sunt extrem de dezamăgit să anunţ că nu voi putea să mai evoluez în acest sezon. Am analizat toate opţiunile, m-am consultat cu doctorii şi cu echipa şi am luat decizia dificilă de a încheia sezonul 2016. Am nevoie de mai mult timp de recuperare după operaţia la genunchi suferită la începutul anului. Doctorii m-au sfătuit că, dacă vreau sa mai joc în circuitul ATP în următorii ani, aşa cum intenţionez, trebuie să acord timpul potrivit de recuperare completă pentru genunchi şi corpul meu în ansamblu.

Este un moment dificil pentru mine, să ratez restul anului competiţional. Totuşi, aspectul pozitiv al situaţiei este faptul că am realizat cât de norocos am fost până acum în carieră, cu foarte puţine accidentări. Dragostea pentru tenis, pentru competiţie, turnee şi pentru voi, fanii, rămâne intactă. Sunt mai motivat ca niciodată şi plănuiesc să-mi concentreze toată energia pentru a revenit mai puternic, sănătos şi în formă pentru a etala un tenis ofensiv în 2017".Lasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017