toate sectiunile Rol.ro

"Noi am fost executaţi anul trecut şi nu s-a întâmplat nimic cu arbitrajul!"

"Noi am fost executaţi anul trecut şi nu s-a întâmplat nimic cu arbitrajul!"
Steaua a câştigat derby-ul cu Craiova, scor 2-1, dar după meci s-a discutat mult pe seama arbitrajului. Şi nu a fost adusă în discuţie doar prestaţia lui Radu Petrescu de la acest meci, ci o întreagă serie de greşeli de arbitraj pe care unii oameni de fotbal le catologhează drept "pro Steaua".


Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, recunoaşte că nu trebuia să se dicteze penalty la henţul lui Acka, dar reaminteşte că în sezonul precedent roş-albaştrii au fost cei care au avut de pătimit de pe urma erorilor de arbitraj.

"Un meci bun, o victorie muncită. Ne-am făcut meciul greu, am suferit puţin în repriza a doua. Henţul a fost în afara careului, era o fază grea, probabil că în momentul în care s-a uitat tuşiserul jucătorul Craiovei era deja în careu. Se putea da un penalty şi la Dennis Man.

A fost schimbat pentru că aveam nevoie de un jucător cu mai multă experienţă şi forţă. Steaua e agrenată în multe competiţii, va avea şanse să joace.

Noi am fost executaţi în două jocuri, la Târgu-Mureş şi la Astra, sezonul trecut, şi nu s-a întâmplat nimic cu arbitrajul. Putem spune că suntem pe drumul cel bun, dar nu suntem la capacitatea maximă. Ne va ajuta această pauză prilejuită de meciurile naţionalei, cred că o arătăm mult mai bine după aceste două săptămâni", a declarat Helmuth Duckadam la ProSport LIVE.

Sursa: prosport.roLasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017