toate sectiunile Rol.ro

Lichidatorul judiciar al Rapidului face plângere penală fiindcă i-a fost amenințată familia

 Lichidatorul judiciar al Rapidului face plângere penală fiindcă i-a fost amenințată familia
Brihac: ,,Nu se poate așa ceva. Lucrurile au mers prea departe".

Lichidatorul judiciar al Rapidului, Aurel Brihac, a declarat pentru ProSport că familia i-a fost amenințată, astfel că va face plângere penală împotriva celor care au recurs la asemenea mijloace de intimidare. Se pare că o persoană ar fi publicat pe Facebook datele personale ale lui Brihac, adresa și numărul de telefon, Brihac spune că a fost amenințat pe Faceboo, dar și prin sms și e-mail.

Iată ce a declarat Brihac pentru ProSport: „Mă tot ameninţă vreo trei persoane. Voi merge la poliţie şi voi lăsa acolo mesajele primite. N-am ce să fac. Dacă nu se astâmpără... Depun plângeri penale. Aşa nu se poate! Nu se poate! Suntem într-un stat de drept. Ce treabă are persoana mea cu... Nu mai suntem în Evul Mediu! Nu se poate aşa ceva într-un stat de drept! Fiecare să-şi vadă de treaba lui! Legea-i lege, nu-i tocmeală. Au ajuns lucrurile prea departe. Cu ameninţarea mea, cu ameninţarea familiei".

Lichidatorul judiciar a declarat că va face plângere penală inclusiv împotriva lui Răzvan Căprăroiu, cel care are 1% din acțiuni și este autorul cererii de înscriere a Rapidului în Liga 1.

Brihac a fost convocat luni de Comisia de Disciplină a FRF, dar nu s-a prezentat, menționând că nu avea niciun motiv să o facă: ,,„Ce treabă am eu cu LPF? Mi-au dat un convocator sâmbătă, scrie FRF, e trimis de la LPF. Le-am răspuns pe acelaşi număr de fax că, dacă vor ceva, să se ducă în instanţă, la judecătorul sindic. Comisia mi-a făcut citaţie în calitate de intimat (n.r. - pârât, adică persoană reclamată). Păi, mă chemi pe mine în calitate de intimat? Federaţia? Asta-i o prostie!".

Sursa: prosport.roLasa un comentariu (spam-ul si limbajul ofensiv vor fie sterse!)
Cele mai citite stiri azi

© Copyright ROL PORTAL SERVICES SRL 2017